« Žene
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
OPA :)

Muškarci na ženama obožavaju ...

Žensko tijelo predmet je muške požude, to je nedvojbeno, a čak ne treba ni biti golo da bi privlačilo poglede i izazivalo prljave misli

Muškarci vole - stražnjice
Muškarci vole - stražnjice (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

privlačnost

,

žensko tijelo

Muškarci dokazano vole ženska tijela, naročito u sretnim slučajevima kad ih imaju priliku vidjeti bez odjeće, iako im ništa manje nisu privlačne ni obučene žene.

Vjerojatno biste na prvu rekli da su grudi ono što muškarci najviše vole na ženskom tijelu, no istina je prilično drugačija, barem tako tvrde ankete. 

Naime, na uvjerljivom prvom mjestu s čak 60 posto glasova nalazi se stražnjica, a dekolte je na drugom mjestu s golemim zaostatkom - dobiva glasove tek četvrtine muškaraca.

>> Velika guza i široki bokovi su zdravi >>

Treće mjesto zauzima struk s deset posto glasova, a noge, ma kako duge i privlačne bile, tek su četvrte sa samo pet posto glasova. 

Ako pitate psihologe, radi se o razmišljanju koje je posljedica evolucije - ženska je stražnjica simbol plodnosti, a još kad je zaobljena i čvrsta, to je znak mladosti.

Dekolte je predmet obožavanja tek 25 posto muškaraca, deset posto pali se na struk a pet posto na noge, no na prvom je mjestu s velikih 60 posto glasova - stražnjica.

>> Zašto muškarci tako vole dobre guze >>

U životinjskom su svijetu plodnost i mladost vrlo tražene karakteristike za produženje vrste, a psiholozi tvrde da i muškarci rade na jednakom principu koji je jednostavno kodiran u genima i ne može se izbjeći.

08.01.2016. 21:35:00
Novi komentar
nužno
nužno