« Žene
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
PREVARANTI

Muškarci koji su skloni nevjeri

Ovih par tipova muškaraca svaka bi žena trebala zaobilaziti u širokom luku jer nema šanse da ostanu vjerni, tvrde stručnjaci

Likovi koji ne mogu ostati vjerni
Likovi koji ne mogu ostati vjerni (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

,

Twitter

,

visoki muškarci

,

tipovi mušaraca

,

sklonost nevjeri

Muškarci zapravo nisu puno skloniji nevjeri od žena, to je pokazao cijeli niz istraživanja, no kod muškaraca se mogu jasno identificirati tipovi koji su skloniji nevjeri, barem tako tvrde na stranici koja je posvećena upravo nevjerama, illicitencounters.com.

Tako su prema njihovim podacima visoki muškarci dvostruko skloniji nevjeri od nižih, a granica visine koju su postavili iznosi 177 centimetara. Uz to, rockeri su najzastupljeniji među nevjernim muškarcima, preciznije, 41 posto preljubnika najviše voli upravo taj tip glazbe.

>> Nevjera je ponašanje koje se ponavlja >>

Vjerovali ili ne, geekovi su među nevjernijim tipovima jer su u zadnje vrijeme postali jako cool i više ne borave po zapećcima, nosova zabijenih u računala nego, svjesni svoje popularnosti, osvajaju žene kao od šale. 

>> 10 znakova partnerove nevjere >>

Kad smo već kod tehnologije, dokazana je i prilično bizarna činjenica - od svih korisnika društvenih mreža, Twitteraši su najnevjerniji, a upravo je to omiljena mreža geekova.

Za kraj, Francuzi su ipak održali svoju reputaciju ljubavnika bez premca, jer je tri četvrtine njih u nizu istraživanja priznalo da su bili nevjerni. 

>> Kada i gdje muškarci najčešće varaju >>

Stoga, ako naletite na beskrajno šarmantnog i zabavnog geeka koji stalno tweeta, visok je i podrijetlom je Francuz - zaobiđite ga osim ako niste raspoloženi samo za avanturu. Više nećete dobiti.

18.10.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno