« Život
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
GLAVOM BEZ OBZIRA :)

Muškarci koji baš i nisu dobar izbor za brak

Ima dosta onih koji nisu, i to definitivno, a evo i koje bi kod takvih odluka trebalo obavezno isključiti iz priče

Jeste li sigurni da je On pravi
Jeste li sigurni da je On pravi (Dreamstime)
Više o

žene

,

brak

,

veze

,

muškarci

Trudite se izgledati lijepo i za sebe i za partnera, potencijalnog ili trenutnog, radite sve kako treba i dođete na prag odluke da bi se ipak mogli udati za tog lika. E, sad, naravno da ćete postaviti pitanje da li je on onaj pravi kojeg tražite ...

Ima nekih koji nisu, i to definitivno, a evo i koje bi kod takvih odluka trebalo obavezno isključiti iz priče. Za početak, tip koji vam je u nekom romantičnom trenutku "priznao" da dok nije upoznao baš vas nije bio spreman za ozbiljnu vezu ... Ozbiljno? Te fore prodaju se dok idu, a vi bi trebali biti iskusniji i shvatiti da se radi o liku koji se fura na leptira, shema s cvijeta na cvijet. Stoga, ljetna romansa svakako, ozbiljna veza i brak - nikako.

Društveni tipovi koji poznaju baš sve u gradu, uvijek mogu naći prazan stol ili upad na neku predstavu, o upadu u lokalni disko da ne pričamo ... Zgodno, kao iz filmova, ali kakav je taj čovjek u vezi? Garantirano visi na telefonu par sati dnevno, daje i prima usluge, kasni svugdje i uvijek ... jednom riječju, ne baš, hvala stari ali propuštam priliku ...

Čovjek ima para, auto, super posao i pokoji stan, kuću, brod, vikendicu ... odlično, taj će vas učiniti princezom, no uvijek ćete morati kaskati u njegovoj sjeni, čekati dok on odradi to što radi da bi sve to imao, a vi ćete glumiti Matovilku. OK, kome paše, svaka čast, ostale, lagano se iskradite na stražnji ulaz vile, uzmite taksi i ... zbogom.

Ništa bolji izbor nisu ni oni stalno nasmiješeni tipovi koji bi vam se smiješili i da mu razbijete zadnju porculansku vazu koju mu je ostavila baka, slupali novi auto ili razbili limit na kartici dok je on na službenom putu, pa se vratio autostopom. Ako nema komunikacije i jasnog izražavanja želja i stavova, ni braka neće biti.

Za kraj, stariji ... Da, iskusni, mudri, prošli sve, znaju sve. Do kada? Pet, deset godina pa onda mijenjaju vas za mlađu ili odu u starački dom ili pod zemlju? Znači, pass ... Jednako tako je i s mlađima, znatno mlađima. Super, ludnica, ali za istih tih pet, deset godina on je i dalje mlad, a vi baš i niste ... i on već vama sprema gornji scenario. Pass.

09.09.2013. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno