« Žene
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
SIGURNA METODA

Muškarci dužeg p..... su uglavnom bogatiji

Želite znati koliko je muškarac doista bogat? Onda radije nemojte gledati u njegov novčanik

Alfa mužjaka prepoznat ćete prema duljini njegovog prstenjaka
Alfa mužjaka prepoznat ćete prema duljini njegovog prstenjaka (Shutterstock)
Više o

bogatstvo

,

muškarci

,

duljina prstiju

,

prstenjak

,

alfa mužjak

Naime, što mu je prstenjak duži, u odnosu na ostatak ruke, a posebice kažiprst, veće su šanse da se radi o čovjeku koji zarađuje mnogo novca. Također postoje veće šanse da se radi o tipu ambicioznog muškarca koji ne želi čuti ne kao odgovor - bilo da se radi o poslovnim projektima ili osvajanju ženskih srdaca. S druge strane, žene koje žele igrati na sigurno trebale bi se držati muškarca čiji je kažiprst mnogo duži, jer takav tip ne voli rizike, a čak je i pomalo dosadan.

Istraživači su otkrili da nivo testosterona utječe na dužinu prstiju i kod muškaraca i kod žena, no ipak, samo se muška osobnost direktno povezuje s količinom tih hormona. Što je veći nivo testosterona, takvi muškarci su češće alfa. Znanstvenici s kanadskog Concordia sveučilišta mjerili su dužinu prstiju i razlike osobnosti među 415 muškaraca i žena. Alfa muškarci češće su imali duži prstenjak od kažiprsta.

Istraživač Eric Stenstrom objašnjava: "Naše istraživanje pokazuje vezu između visokog nivoa testosterona i sklonosti riziku kod muškaraca u tri područja: rekreativno, socijalno i financijsko. S obzirom da žene privlače muškarci koji su mišićavi, uporni i bogati, muška populacija sklona je riziku u sportu, s ljudima i novcem kako bi bila atraktivnija potencijalnim partnericama."

12.11.2010. 18:05:00
Novi komentar
nužno
nužno