« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
SAZNAJEMO

Muška njega poslije brijanja

NIVEA MEN Recovery balzam za njegu poslije brijanja: njeguje i štiti od mikroskopskih posjekotina

Njegujte kožu nakon brijanja
Njegujte kožu nakon brijanja (Nivea)
Više o

balzam

,

Nivea Men

,

poslije brijanja

Brijanje je prilično neugodan proces. Svaki potez britvice uzrokuje oštećenje, uklanja vanjski sloj kože i ostavlja kožu bez nužne zaštite od infekcija i iritacija. Uklanjanjem zaštitne barijere, koža gubi vlagu i postaje osjetljivija na mikrobe i bakterije.

Čak i „savršeno" brijanje nikad nije savršeno. Ono iza sebe ostavlja popriličan broj mikroskopskih oštećenja koje je potrebno tretirati što prije kako bi se spriječio nastanak infekcije i upale. Ova oštećenja, pak, mogu biti oku nevidljiva, ali uvijek kao posljedicu imaju iritaciju kože i crvenilo.

Balzam za njegu poslije brijanja obnavlja kožu, a njegovi sastojci pomažu obnoviti oštećenja na koži stvaranjem zaštitne barijere na najbrži mogući način. Dobar balzam neće samo dezinficirati svaku posjekotinu, već će koži povratiti izgubljenu vlagu i umiriti je.

NIVEA MEN Recovery balzam za njegu poslije brijanja pomaže u sprječavanju osjećaja neugode te brzo i učinkovito djeluje na revitalizaciju kože.

Njegova jedinstvena formula revitalizira kožu nakon pojave mikroskopskih oštećenja, umiruje i smanjuje iritaciju. Nova formula ne sadrži alkohol, pa je pogodna i za jako osjetljivu kožu. NIVEA MEN Recovery balzam za njegu poslije brijanja sadrži prirodne sastojke koji pomažu u oporavku kože:

  • Kamilicu - poznati lijek za ozljede kože koji umiruje kožu i ima protu-upalna svojstva.

  • Ekstrakt sladića koji iznimno dobro djeluje na iritaciju kože zbog svog jedinstvenog sastojka - eucerina. Ovaj antioksidans je najjači protuupalni sastojak.

Zajedno s ostalim proizvodima MEN Recovery linije za njegu, revitaliziraući NIVEA MEN Recovery balzam za njegu poslije brijanja vraća osjećaj ugode nakon brijanja i zdrav te njegovan izgled kože lica.

 

N 16.11.2017. 15:44:00

Novi komentar
nužno
nužno