« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
TULUM DO ...

Mood Root predstavlja novi način partijanja na Jadranu

Organizira se najdulji party ikad na Jadranu koji će trajati punih 10 dana bez prestanka

Party koji traje 10 dana bez prekida ...
Party koji traje 10 dana bez prekida ... (Mood Root)

Elektronska glazba postala je sveprisutna u zabavi mladih danas. Moglo bi se reći da je postala „mainstream", no nije uvijek bilo tako. Party scena počela se razvijati 90-tih i u to rano doba, većini je bila potpuno nerazumljiva i egzotična. Događaji su se organizirali na osamljenim lokacijama, a atmosfera na tim događajima bila je jedinstvena. Specifična bliskost među „partijanerima" bila je uvijek prisutna stvarajući taj neobični čarobni ugođaj koji je sve prisutne tjerao da nastave zabavu dalje. „Rave on" upravo je izraz koji je postao poznat, a predstavljao je upravo tu utopijsku ideju - da se zabava nastavi što dulje.

To je predstavljalo puno više od zabave. Ljudi su na party-u odlazili u taj novi svijet snova, sjedinjeni ritmom i željom da drugačijom, iskrenom zabavom, koja traje i traje... Zauvijek, ako je ikako moguće.

Danas se to uvelike promijenilo. Elektronski zvuk čuje se posvuda, postao je komercijalan i za istančano uho „nekako drugačiji". Na Jadranu svakog ljeta organiziraju se desetci velikih događaja na kojima se čuje elektronski zvuk, no to nije više uopće slično onome što su parti-ji predstavljali u svom originalu. Sada je postalo je bitno tko može više potrošiti, tko nosi skuplju odjeću ili tko je više alkohola i opijata unio u svoje tijelo.

No, to će se ovog proljeća promijeniti! Naš program ima za cilj vratiti izgubljenu atmosferu party-ja. Želimo ponovo stvoriti čaroliju. Iskusnim „brijačima" omogućiti ćemo da se zabave kao u „stara dobra vremena", a novim generacijama (koji ovo o čemu pričamo nisu nikad iskusili) pokazati ćemo kako to može izgledati i kako je party izgledao nekad.

Zato smo prvi događaj ove sezone postavili tako ambiciozno. Na samom početku sezoneod 26.4. do 6.5. , radimo nešto potpuno neočekivano - organiziramo najdulji party ikad organiziran na Jadranu koji će trajati punih 10 dana bez prestanka. Garantiramo sudionicima da će osjetiti izgubljenu magiju „partijanja kakvo je nekad bilo".

Kako će to izgledati

Ponuda uključuje 10-dnevni aranžman (9 noćenja) za mlade željne višesatnog plesa uz najkvalitetniji elektronski „underground" zvuk, na prekrasnom Otoku Šolta u mjestu Nečujam s ulaznicama za sva događanja unutar programa ovog festivala.

Smještaj je organiziran u apartmanskom naselju u sklopu kojeg se odvija i sam festival, što stvara gostima jedinstveno iskustvo odmora i zabave, u ovoj jedinstvenoj mediteranskoj oazi, gdje im se sve portebno nalazi „na korak".

Unutar samog kompleksa naselja, organiziran je neprekidni 10-dnevni sadržaj za ljubitelje elektronske glazbe - preko 50 DJ-eva nastupati će od 0 do 24 svih 10 dana festivala. To ovaj događaj čini apsolutno jedinstvenim i zapravo dijelom povijesti.

Ulaznice se mogu kupiti putem www.entrio.hr/moodroot , a više informacija na službenoj stranici www.moodroot.com.

LINE UP:

Primariusi:

Evil Eddie Richards (UK)

Miss Maya (GER/NL/UK)

Dizzy Dee (SA/BiH)

Kristina Lalić (BG/SRB) Sharky (BG/SRB) Virgin Helena (RI/CRO) Jasmine Palavra (SA/BiH) Pero Fullhouse (ST/CRO) Toxic (ZG/CRO) Roby Sliva (ZG/CRO) E jay Maminho (ZG/CRO) Rene Maker (ZG/CRO) mlade zvijezde specijalizanti: Malesh (ST/CRO) Alen Simple (KR/CRO) Mancha (BG/SRB) Azur Odobašić (TZ/BiH) Damir Pushkar (ZG/CRO) Ivan Senzel (ZD/CRO) Tom Cue (KT/CRO) Pradrag Janus aka Alf (BG/SRB) Miroslav Krstić (BG/SRB) Petra (SLO) Vanyano - TZ /BiH) Rydell (SLO-NL) stalni konzilij: Miss Soulfly (RI/CRO) Pero Mirman (ZG/CRO) Bero DaTech (KŽ/CRO) Jan Plexy (PU/CRO) Claus Cotini (RI/CRO) DJane Kavabunga (PU/ZG/CRO) Herya (PO/CRO) Labozz (RI/CRO) Dub way (ZG/CRO) Tboy (ČK/CRO) Davizz (RI/CRO) Jack de Parti (MB/CRO) ...

... te 30 mladih specijalizanata!

 

21.04.2012. 19:18:46
Novi komentar
nužno
nužno