« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
ŠOLTA

Mood Root - desetodnevni party na Šolti

Opustite se, partijajte, odradite pokoju terapiju, uživajte s ekipom u uvali Nečujam

Terapija partijanjem? Zvuči sjajno! :)
Terapija partijanjem? Zvuči sjajno! :) (Mood Root)
Više o

party

,

Šolta

,

Mood Root

Već smo najavili najatraktivniji party ove sezone na Jadranu, desetodnevni Mood Root na Šolti. Kako bi vas dodatno informirali i potaknuli na dolazak, evo kratkog opisa programa i sjajnih lokacija na kojima će se partijati.

Glavni program odvijat će se na 2 lokacije:

1. Glavna pozornica - na bazenu

Ovaj prostor idealan je za dnevno uživanje i ples. Program ovdje počinje u podne i završava u ponoć. Dnevni program počinje s laganim chill-out i lounge zvukom, koji prelazi u sve veseliji i sve plesniji house prema večeri.

Gosti se mogu osvježiti u bazenu i gasiti žeđ na šanku, sjediti za stolovima ili plesati na podiju... Sam prostor bazena udaljen je 10 metara od šljunčane plaže na kojoj se mogu odmarati, sunčati, kupati... Jasno vam je, zar ne?

2. Bočna pozornica

Prostor je 50 metara uz lijevu obalu uvale u objektu koji uma veliku krovnu terasu s prekrasni pogledom na čitav zaljev, te stražnjim zaklonjenim vrtom. Zabava ovdje počinje u ponoć i završava u 5 ujutro, kada se DJ-jevi s terase sele u zatvoreni prostor na prvom katu (ispod terase) gdje program nastavlja do podneva, kada opet počinje dnevni program na glavnoj pozornici.

Zvuk će u ovom dijelu postajati malo žešći prema tech-house-u, minimalu i progresive-u, kako dolikuje noćnoj partijani. No naglašavamo da nikada neće postati pretvrd i „sirovo nabijanje" na ovom događaju nećete čuti.

I tako u krug, 10 dana će se izmjenjivati DJ-jevi od onih izuetno poznatih do manje poznatih „mladih nada". Najpopularniji izvođači (strane zvijezde, pretežno s britanske scene) dobiti će najbolje termine na udarne dane: - petak i subota večer prvog weekenda, - ponedjeljak večer za 1. svibnja - petak i subota večer završnog weekenda.

Bitno je napomenuti da je održavanje programa osigurano u slučaju kiše, pri čemu se program seli u natkrivene dvorane velikog restorana i na njegove natkrivene terase, što ima kapacitet jednak glavnim pozornicama.

Kvalitetna zabava osigurana je u bilo kojem slučaju i ono glavno što vam garantiramo jest - da glazba svih 10 dana, svih 240 sati neće stati.

No osim toga, povremeno i po slobodnom nahođenju DJ-jeva (kojih će uvijek na eventu biti prisutno 30-tak) spontano će se otvarati mali „floor"-ovi na ostalim lokacijama, u šumi ili u ostalim ugostiteljskim objektima. Ideja čitavog događaja je da bude spontan, da omogući blisku komunikaciju između izvođača i publike. Ne želimo vam sve otkriti, neke stvari moraju ostati iznenađenje... Zar vam ovo nije dovoljno?

Bogata ugostiteljska ponuda unutar samog kompleksa obuhvća: - Internet caffe s terasom - otvoreni Cocktail bar uz samu plažu - otvoreni Zdravi bar sa sokovima, shake-ovima - Konoba s domaćim specijalitetima s terasom - Pečenjara/fast food kiosk - A-la-carte restoran s terasom - Glavni veliki restoran s terasom

Još jedno od iznenađenja koja se spremaju za goste koji će uzeti ovaj čitavi, 10-dnevni aranžman jesu brodski party-izleti, uključeni u cijenu, koji će biti organizirani u tri dana u sredini tjedna, (utorak, srijedu i četvrtak) preko dana, što će upotpuniti doživljaj.

Gostima će biti ponuđene i dodatni sadržaji unutar kompleksa, kao npr. najam bicikala i skutera za obilazak otoka, pedaline i kajaci, korištenje sportskih terena i paintball.

Također će uz uvjet da postoji dovoljan broj rezervacija, uz nadoplatu biti organizirani dodatni brodski izleti na Hvar, Brač i u Split.

Ulaznice se mogu kupiti putem www.entrio.hr/moodroot, a više informacija na službenoj stranici www.moodroot.com.

23.04.2012. 15:27:45
Novi komentar
nužno
nužno