« Knjiga
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
COOL

'Moja e-bajkovnica', projekt Hit teatra

Moja e-bajkovnica pomaže razvoju pažnje i imaginacije, stimulira ljubav prema riječima, njeguje samoizravažanje, obrazovnog je karaktera te je prije svega - sjajna zabava

Moja e-bajkovnica
Moja e-bajkovnica (Arhiva)
Više o

Hit teatar

,

Moja e-bajkovnica

U sklopu programske aktivnosti kreiranja novih kulturnih i edukativnih sadržaja šire dostupnosti, a u skladu s novonastalim epidemiološkim okolnostima, HIT TEATAR predstavlja audiovizualni projekt 'MOJA E-BAJKOVNICA' - http://mojaebajkovnica.com/.

Riječ je o interaktivnom online svijetu u kojem caruju edukativno-zabavne priče...Zastupljene su bajke/priče Hansa Christiana Andersena - Djevojčica sa šibicama, Kraljevna na zrnu graška, Carevo novo ruho, Slavuj te autora Matka Elezovića - Gospođica laž, Šašava škvadra, Žir i kesten, Šareni tanjur. Svaka priča nudi tri aktivnosti - može se poslušati, pročitati, a za zabavu najmlađima na ekranu se može i crtati...

Priče je obradila i prevela urednica projekta Matea Elezović Brdar; .glasove su posudili: Matea Elezović Brdar, Vedran Komerički, Petra Težak, Josip Elezović, Leo Anđelković i Lenon Anđelković, a autor ilustracija je Ivan Klepac. 

Moja e-bajkovnica pomaže razvoju pažnje i imaginacije, stimulira ljubav prema riječima, njeguje samoizravažanje, obrazovnog je karaktera te je prije svega - sjajna zabava.

Program podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja. 

30.05.2021. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno