« Film
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
7. SPFF

Moj zanat otvara 7. SPFF u Opatiji

Žiri ovogodišnjeg 7. SPFF-a predvodi sarajevska glumica Jasna Žalica u pratnji Zorana Predina i beogradskog redatelja Ognjena Glavonića

Otvorenje s Arsenom
Otvorenje s Arsenom (SPFF)
Više o

Opatija

,

ulaznice

,

SPFF

Iako je svoju premijeru imao u jesen 2014. i tako propustio priliku biti premijerno prikazan na tadašnjem SPFF-u u Paklenici film srpskog redatelja Mladena Matičevića o velikom Arsenu Dediću konačno je dobio svoje zasluženo mjesto u programu festivala, na samoj večeri otvorenja kako i priliči imenu i liku jedne od najvećih zvijezda ovog podneblja.

Arsen Dedić je od 1. izdanja Solo Positivo Film Festivala, što izravno, što na druge načine, bio uvijek tu negdje, od veličanstvenog koncerta s Matijom u dupke punoj Paklenici do stalnih vraćanja njegovom humoru u brojnim neprospavanim noćima.

Moj zanat je zapravo izvrstan ulaz u odličan program ovogodišnjeg, sedmog po redu Solo Positivo Film Festivala u Opatiji koji u 4 kategorije donosi pregršt sjajnih glazbenih dokumentaraca. Uz gostovanje Daniela Millera, producenta Depeche Modea te svirki Ljetnog Kina, Greaseballsa Danila Šerbedžije i Painkillersa Filipa Šovagovića publika će u Opatiji imati priliku vidjeti i izložbu Briana Rašića "Opatija to Bowie".

Žiri ovogodišnjeg 7. SPFF-a predvodi sarajevska glumica Jasna Žalica u pratnji Zorana Predina i beogradskog redatelja Ognjena Glavonića.

Ulaznice su dostupne na www.mojekarte.hr te na prodajnim mjestima Festivala Opatija u Opatiji i Rijeci. Kompletan program SPFF-a pronađite na www.spff.hr pa put pod noge i pravac Opatija.

15.07.2016. 09:33:00
Novi komentar
nužno
nužno