« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
Danijela Martinović

Moj trend report

Splitska pjevačica Danijela Martinović samo za čitateljice Metroa otkrila je što se sve nalazi u njezinoj kozmetičkoj torbici, drži li dijetu i ima li problema s celulitom

Fotografija vijesti
Više o

danijela martinović

Sitna, plava, vrckava, brbljava, vječito nasmijana, uvijek spremna za ples i tulumarenje do ranih jutarnjih sati... riječi su kojima možemo opisati splitsku pjevačicu Danijelu Martinović koja, bez obzira na to  što je već dugi niz godina prisutna na hrvatskoj glazbenoj sceni, ne gubi na popularnosti, a njezine pjesme na raznim okupljanjima, večernjim izlascima i tulumima veselo pjevuše sve generacije. Svestrana Danijela izdala je i  slikovnicu za djecu pod nazivom ‘Dama’, a ime Danijela Martinović stoji i iza parfema ‘La-la’. Uskoro će se u prodaji naći njezin novi album ‘Neka živi ljubav’ koji će biti prvi hrvatski ženski megamiks album. Izlazak albuma najavljuju i nove, atraktivne Danijeline fotografije. S lijepom pjevačicom popričali smo o njezinim svakodnevnim beauty ritualima.

Bez kojih stvari ne biste nikako mogli zamisliti svoj ormar?

Možda zvuči čudno, ali ne mogu zamisliti svoj ormar bez barem 10-ak pidžama i spavaćica. Neke su toliko ‘lipe’ da bih mogla u njima direktno na binu.

Koji će biti vaši odjevni aduti ovoga ljeta?

Parfem, lančić i dobra cipela (minimalno 12 centimetara visoka potpetica).

Što se uvijek nalazi u vašoj kozmetičkoj torbici?

Teško mi je nabrojati jer ja nemam torbicu već kozmetički kofer koji mi je moja šminkerica Marija Butković kupila u prodavaonici za profesionalne šminkere. Tu se nalaze kreme, puderi, sjenila, sjajila...

Koju kremu trenutno koristite?

Reviderm dr. Schramek

Imate li problema s celulitom?

Hvala Bogu ne, ali sa zadržavanjem vode u nogama da. Spašava me moja Adela u salonu Vita forma, koja mi u takvim trenucima svakodnevno radi ručnu limfnu drenažu i aqua detox. Nakon toga noge su mi lagane i imam osjećaj da lebdim nekoliko centimetara iznad zemlje.

Jeste li ikada bili na dijeti?

Koja to žena nije bila na dijeti?! Ja ne znam nijednu. Nikada nisam bila na drastičnim djetama jer ne mogu biti gladna. Kad primijetim da sam malo pretjerala trčim, jedem puno povrća i voća, pijem 2 litre vode na dan i preskačem večeru. Za nekoliko dana sam fit.

Koje su najskuplje stvari koje ste kupili?

Cipele Manolo Blahnik i Jimmy Choo.

Koliko se vaš stil odijevanja mijenjao tijekom godina?

Dosta mada prije nitko o tome nije previše ‘razbijao glavu’. Sada sam sretna jer surađujem s predivnim ljudima čije kreacije nosim, pa mi je život lakši. U Zagrebu to je Hippy garden a u Splitu Arileo.

Vježbate li redovito?

Tu sam prava odlikašica. Nikada se nisam zapustila i nikada nisam dulje vrijeme bila bez treninga.

Najviše pamtim božično putovanje u Pariz koje mi je darovao moj PetarOdjevni predmet koji svaka žena treba imati je.... komad seksi donjeg  rublja.
Najdraže godišnje doba....proljeće.
Dekorativna ili preparativna kozmetika? Dekorativna.
O mojoj kosi brine se....Mario Treščec i z salona  Kefa
Umjetni ili prirodni nokti? Prirodni.
Najdraži dar koji sam dobila bio je... od Petra, a to je bilo putovanje u Pariz  u vrijeme Božića kada je sve predivno, a Pariz neopisivo lijep.
Najbolji grad za shopping je...Buenos Aires.
Najbolje se opuštam uz.... laganu glazbu i masažu.
Na sebi bih promijenila... baš ništa.
Na muškarcu prvo primijetim....oči i ruke.
Plavuše se bolje zabavljaju jer...su plavuše.
Cijena garantira kvalitetu... ne nužno.

Piše: Piše: Iva Novak
13.05.2008. 00:18:20
Novi komentar
nužno
nužno