« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
NOVA SEZONA

Modni trendovi za jesen

Jesen će stići puno brže nego što se nadamo, pa je polako vrijeme za pripremanje trendy garderobe

Kako biti u trendu jeseni
Kako biti u trendu jeseni (Arhiva)
Više o

moda

,

modni trendovi

,

jesen

,

Vesta

,

sezona jesen zima

,

kombinezon

,

boje za jesen

Kako je uvijek dobro biti unaprijed spreman za novu sezonu i godišnje doba, magazin Marie Claire je na svojoj web stranici objavio savjete modnih stučnjaka za nadolazeću jesen. I ova sezona imat će trendove po kojima će ostati zapamćena, pa evo najvažnijih

1. Kožna odjeća, od hlača do prsluka

Koža, ili imitacija kože za prijatelje životinja bit će ključna za neke tipove odjeće poput hlača, prsluka, jakni pa sve do tajica. Koji kod od ovih odjevnih predmeta zaželite u kožnoj verziji, nećete pogriješiti, no vrijeme je da se pripremite i uzmete onaj koji ćete najlakše kombinirati s ostatkom vašeg ormara.

2. Vesta boje bjelokosti

Da, znamo, u gradovima se takva vesta čini kao samoubojstvo jer će je gradski smog posiviti u rekordnom roku, no ipak će biti jedno od glavnih obilježja ove jeseni. Sama forma nije pretjerano bitna, ima li gumbe ili ne, dekoltirana, zatvorena ... jedino je važno da bude krem bijele boje i da je dobro uklopite u ostatak odjeće.

3. Kombinezon

Materijal nije presudan, pa hoće li biti pravi hillybilly primjerak od trapera ili od nešto ugodnijeg materijala, nije pretjerano važno. Kako se kombinezon lako kombinira s jaknama i sakoima, prionite na posao i potražite pravi za sebe.

4. Odjeća boje crvenog vina

Jesenska crna boja već se svima popela na vrh glave, pa se za ovu jesen preporučuje burgundy, boja crvenog vina. Prikladna za sve odjevne predmete i, jednostavno, must have je barem jedan komad odjeće u toj boji.  

12.08.2012. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno