« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
ACCESSOIRES

Moda prema znakovima horoskopa

Kakve modne dodatke vole znakovi horoskopa i kako možete na temelju njih zaključiti tko je rođen u kojem znaku

Koje modne dodatke vole znakovi horoskopa
Koje modne dodatke vole znakovi horoskopa (Arhiva)
Više o

moda

,

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

modni dodaci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan će kao najbolji modni dodatak uzeti osiguranje zbog svojih avanturističkih ideja, no seksi haljina uvijek će biti u koferu, po mogućnosti crvene boje.

>> Ovan - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Bik obožava dokazane vrijednosti, tako da je u koferu uvijek par kupaćih kostima poznatih marki, marame i pareo također dolaze u nekoliko verzija, a omiljene boje su siva i smeđa.

>> Bik - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Blizanci ne mogu zamisliti život bez smartphona i tableta, jer prisutnost na društvenim mrežama mora biti stalna, a uz to će sjajno pasati narukvice jarkih boja - sve za privlačenje pažnje.

>> Blizanci - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Rak će ponijeti sve što ima od prirodnih materijala s cvjetnim uzorcima, bez obzira radi li se o modernim ili vintage komadima, uz koje ide i takav nakit, a boje koje će nositi su bijela, tirkizna i srebrna.

>> Rak - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Lav ne nosi kopije, sve mora biti pravo zlato, a toga će biti od velikih komada nakita preko kupaćeg kostima do sandala, luksuzno koliko god je to moguće. Boje - crvena i, naravno, žuta.

>> Lav - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Djevica je gotovo uvijek u dobroj formi, no ipak će sve to pokriti dugačkom tunikom i velikim šeširom, tako da ne bi škodila malo oskudnija odjeća. Što se tiče boja, vladaju smeđa i bež.

>> Djevica - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Vaga mora biti lijepa i informirana, tako da su tablet ili knjiga obavezni dodatak, a prije svakog izlaska provodi se cjelokupni kozmetički tretman. Prepoznat ćete je po mint zelenoj odjeći i detaljima.

>> Vaga - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Škorpion mora imati dobru torbu za plažu za sve gadgete, jer je inače dosadno, a kupaći kostim će do kraja pokazati sav seksipil koji nudi, u crnoj ili ljubičastoj boji.

>> Škorpion - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Strijelac će se izgubiti više nego jednom u svojim avanturama, tako da je najbolji modni dodatak - GPS. Obavezni dio pakiranja su seksi kombinacija za noćne provode i cipele za hodanje, a boje su ljubičasta i tamnoplava.

>> Strijelac - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Jarac se osjeća najugodnije u sportskim elegantnim komadima, uz kvalitetne tenisice i košulju. Mornarski izgled je najbolji odabir, a boja je obavezno bijela.

>> Jarac - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Vodenjak obožava kristal, pa je ljeto najbolje doba za pokazivanje kolekcije narukvica i ogrlica, uz smartphone kao obavezan dodatak, a boja je plava.

>> Vodenjak - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Ribe ljeto doživljavaju kao modnu pistu gdje se mogu pokazati apsolutno sve cipele, sandale i ostale stvari koje se nose na nogama iz prepunog ormara, a boje koje vladaju su plava i zelena. 

>> Ribe - mjesečni horoskop za kolovoz >>

18.08.2014. 15:37:00
Novi komentar
nužno
nužno