objavljeno 18.08.2014. 15:37:00
ACCESSOIRES

Moda prema znakovima horoskopa

Kakve modne dodatke vole znakovi horoskopa i kako možete na temelju njih zaključiti tko je rođen u kojem znaku

Koje modne dodatke vole znakovi horoskopa
Koje modne dodatke vole znakovi horoskopa (Arhiva)

Ovan će kao najbolji modni dodatak uzeti osiguranje zbog svojih avanturističkih ideja, no seksi haljina uvijek će biti u koferu, po mogućnosti crvene boje.

>> Ovan - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Bik obožava dokazane vrijednosti, tako da je u koferu uvijek par kupaćih kostima poznatih marki, marame i pareo također dolaze u nekoliko verzija, a omiljene boje su siva i smeđa.

>> Bik - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Blizanci ne mogu zamisliti život bez smartphona i tableta, jer prisutnost na društvenim mrežama mora biti stalna, a uz to će sjajno pasati narukvice jarkih boja - sve za privlačenje pažnje.

>> Blizanci - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Rak će ponijeti sve što ima od prirodnih materijala s cvjetnim uzorcima, bez obzira radi li se o modernim ili vintage komadima, uz koje ide i takav nakit, a boje koje će nositi su bijela, tirkizna i srebrna.

>> Rak - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Lav ne nosi kopije, sve mora biti pravo zlato, a toga će biti od velikih komada nakita preko kupaćeg kostima do sandala, luksuzno koliko god je to moguće. Boje - crvena i, naravno, žuta.

>> Lav - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Djevica je gotovo uvijek u dobroj formi, no ipak će sve to pokriti dugačkom tunikom i velikim šeširom, tako da ne bi škodila malo oskudnija odjeća. Što se tiče boja, vladaju smeđa i bež.

>> Djevica - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Vaga mora biti lijepa i informirana, tako da su tablet ili knjiga obavezni dodatak, a prije svakog izlaska provodi se cjelokupni kozmetički tretman. Prepoznat ćete je po mint zelenoj odjeći i detaljima.

>> Vaga - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Škorpion mora imati dobru torbu za plažu za sve gadgete, jer je inače dosadno, a kupaći kostim će do kraja pokazati sav seksipil koji nudi, u crnoj ili ljubičastoj boji.

>> Škorpion - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Strijelac će se izgubiti više nego jednom u svojim avanturama, tako da je najbolji modni dodatak - GPS. Obavezni dio pakiranja su seksi kombinacija za noćne provode i cipele za hodanje, a boje su ljubičasta i tamnoplava.

>> Strijelac - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Jarac se osjeća najugodnije u sportskim elegantnim komadima, uz kvalitetne tenisice i košulju. Mornarski izgled je najbolji odabir, a boja je obavezno bijela.

>> Jarac - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Vodenjak obožava kristal, pa je ljeto najbolje doba za pokazivanje kolekcije narukvica i ogrlica, uz smartphone kao obavezan dodatak, a boja je plava.

>> Vodenjak - mjesečni horoskop za kolovoz >>

Ribe ljeto doživljavaju kao modnu pistu gdje se mogu pokazati apsolutno sve cipele, sandale i ostale stvari koje se nose na nogama iz prepunog ormara, a boje koje vladaju su plava i zelena. 

>> Ribe - mjesečni horoskop za kolovoz >>

18.08.2014. 15:37:00
http://m.metro-portal.hr/moda-prema-znakovima-horoskopa/86771/