« Hi-tech
objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan
NOVOSTI

MMD najavljuje novi Philips 243B9 monitor

Jednostavnost i bogate značajke za ekološki osviještene poslovne korisnike – MMD najavljuje novi Philips 243B9 monitor

Još jedan sjajan monitor
Još jedan sjajan monitor (MMD)
Više o

MMD

,

Philips monitori

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje lansiranje novog Philips 243B9 LCD monitora. Opremljen USB-C docking postajom, super brzim USB 3.2. utorom i Full HD 1920 x 1080 rezolucijom s IPS tehnologijom, ovaj 24 inčni (60.5 cm) monitor dizajniran je tako da pruži jednostavnost, a opet veću produktivnost na radno mjesto. Monitor osigurava udobnost korisnika i smanjeni štetni utjecaj na okoliš zahvaljujući svojem SmartErgo Base postolju, PowerSensor opcijom za uštedu energije i pakiranjem koje se može reciklirati u cijelosti.

Jednostavna povezivost

Dizajniran s ciljem osiguranja jednostavnosti i lakoće korištenja, novi Philips 243B9 monitor korisnicima nudi brzinu i fleksibilnost USB-C docking postaje uz zadržavanje snage. Uz pomoć samo jedno tankog i reverzibilnog priključka, korisnici mogu puniti svoj laptop, gledati videa u visokoj rezoluciji i prenositi podatke viskom brzinom. Ovaj monitor dolazi i s HDMI utorom, što znači da korisnici mogu uživati u visoko kvalitetnom digitalnom video sadržaju te audio zvuku prenešenog putem samo jednog kabela iz AV izvora, uključujući DVD playere, video kamere ili računala.

Udobnost i ugođaj

Philips 243B9 opremljen je nekoliko tehnologija koje osiguravaju maksimalnu kvalitetu slike koja ne šteti očima. IPS tehnologija pruža ekstra široke kutove gledanja i oštre i svijetle slike, dok Full HD rezolucija donosi još više detalja i jasnoću slike. Uz to, zahvaljujući LowBlue opciji, monitor ne šteti očima korisnika. Podesivo postolje SmartErgo Base omogućuje ergonomsku udobnost kao i jednostavno upravljanje i pospremanje kablova.

Ekološka produktivnost

Kao dodatak udobnosti, odličnim performansama i fleksibilnosti, novi Philips monitor je i energetski učinkovit i u skladu s više ekoloških standarda i certifikata, uključujući EnergyStar 7.0, TCO Edge i RoHS. Ugrađeni Power Sensor automatski detektira korisnikovu prisutnost i shodno tome prilagođava svjetlinu monitora za uštedu energije i fo 80 posto, dok Zero Power prekidač osigurava nultu potrošnju energije i dodatno smanjuje ugljični otisak monitora. S kućištem bez PVC / BFR, te bez žive i olova, Philips 243B9 koristi i 85 posto recikliranu plastiku i ambalažni materijal koji se može reciklirati u cijelosti.

Pametan, fleksibilan i održiv, novi Philips 243B9 monitor dostupan je od siječnja 2020. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.629 kuna (bez PDV-a).

16.01.2020. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno