« Hi-tech
objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana
NOVOSTI

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD

Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″ ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka

Moćni SSD
Moćni SSD (Kingston)
Više o

Kingston

,

SSD

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, objavila je danas dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe.

Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka. DC1000B je dizajniran u 2280 formatu koji uključuje zaštitu od gubitka napajanja i konstruiran je tako da ostvaruje 0.5DWPD4 izdržljivost u radu za produljen vijek trajanja. Kingston DC1000B posjeduje nevjerojatne performanse s brzinama do 3.2GB/s i 205K IOPS2 i dizajniran je ne samo za podizanje sustava, već i za aplikacije predpohranjivanja i logiranja.

"Iako je M.2 format izvorno dizajniran za klijent računala, njegove male dimenzije i visoke performanse čine ga atraktivnim za upotrebu u serverima", izjavio je Tony Hollingsbee, SSD voditelj poslovanja u Kingston EMEA. "DC1000B je namjenski izrađen za najnovije servere sistem integratora i prvoklasnih OEM-ova koji koriste M.2 NVMe SSD-ove za pokretanje ili ih konfiguriraju kao lokalne diskove za keširanje".

DC1000B M.2 (2280) NVMe je SSD visokih performansi koji koristi najnovije Gen 3.0 x 4 PCIe sučelje i 3D TLC NAND čipove. DC1000B nudi podatkovnim centrima cjenovno povoljno rješenje za boot disk uz uvjerenje da su kupili SSD namijenjen za serversku uporabu. Idealno za uporabu u rackmount serverima kao interni disk za pokretanje, kao i u specijalnim sustavima gdje postoji potreba za M.2 SSD-om visokih performansi sa zaštitom od gubitka napajanja (PLP). DC1000B dizajniran je da isporuči konstantne performanse serverske klase, niske latencije i mogućnosti koje se ne mogu naći na klijent SSD-ovima.

DC1000B je dostupan u kapacitetima od 240GB i 480 GB1 i podržan ograničenim petogodišnjim jamstvom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću. Za više informacija posjetite kingston.com.

15.01.2020. 09:30:00
Novi komentar
nužno
nužno