« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
PO KRATKOM POSTUPKU

Mladen Barišić razriješen svih dužnosti

Barišić je bio i u skupštini Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama te u Povjerenstvu za suzbijanje sive ekonomije

Mladen Barišić razriješen svih dužnosti
Mladen Barišić razriješen svih dužnosti (Cropix)
Više o

carinska uprava

,

Mladen Barišić

,

Fimi media

Na današnjoj zatvorenoj sjednici Vlada RH je razriješila Mladena Barišića dužnosti državnog tajnika Ministarstva financija i ravnatelja Carinske uprave u Ministarstvu financija, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnošću.

Privremenom ravnateljicom Carinske uprave u Ministarstvu financija do okončanja postupka imenovanja na temelju provedbenog javnog natječaja imenovana je Vesna Kadić Komadina.

Također, Mladen Barišić je razriješen dužnosti člana Skupštine Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama d.o.o. te s dužnosti člana Povjerenstva Vlade RH za suzbijanje sive ekonomije, navodi se u priopćenju.

Mladen Barišić uhićen je jutros u 7 sati u Zagrebu, nakon čega je policija pretražila njegov dom i ured u Carinskoj upravi u Humboldtovoj ulici.

USKOK Barišića tereti za udruživanje radi počinjenja kaznenih djela, protuzakonito posredovanje i poticanje na zlouporabe položaja i ovlasti u slučaju "Fimi media".

Barišić je poslijepodne priveden u sjedište USKOK-a na ispitivanje. Policijskim vozilom u sjedište USKOK-a u Gajevoj ulici doveden je nešto prije 18 sati, a ubrzo su stigla i dvojica njegovih odvjetnika Ante Madunić i Rajko Mlinarić. (hina/metro-portal)

29.09.2010. 19:02:01
Novi komentar
nužno
nužno