« Kultura
objavljeno prije 14 godina
ZA DOBRA STARA VREMENA

Mjuzikl "Za dobra stara vremena" u pulskoj Areni

Šesta izvedba hit mjuzikla održat će se 30. lipnja i obećava dva sata nezaboravne zabave-OSVOJITE ULAZNICE

(Gerila media)
Više o

mjuzikl

,

Željka Ogresta

,

Pula

,

pulska Arena

,

Za dobra stara vremena

,

ranking

Hit mjuzikl „Za dobra stara vremena"  autora  Rajka Dujmića i Željke Ogreste 30. lipnja ove godine dolazi i u pulsku Arenu!

Nakon što je peta izvedba mjuzikla oduševila 13 000 gledatelja u prepunoj Areni Zagreb, ulaznice za šestu, pulsku izvedbu spektakla mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima tvrtke Ticketpro kao i na internet stranici www.ticketpro.hr.  Cijene ulaznica su vrlo povoljne: 80, 100, 120 i 150 kuna.

Osvojite 2x2 ulaznice za mjuzikl!

U spektaklu „Za dobra stara vremena" koji producira tvrtka Gerila media  sudjeluju najatraktivnija imena hrvatskog glumišta i glazbene scene:  Zrinka Cvitešić - glazbeno nadarena srednjoškolka Ana koja razmjenjuje  simpatije s Markom Toljom u ulozi Saše, Sašina majka čistačica Milena- Ana Begić, ravnateljica glazbene škole Tonka- Sanja Doležal, smrtno zaljubljen u direktoricu škole, profesor Reiser - Ivica Vidović, profesor Friščić - Ivica Zadro, milicajca Peru glumi Goran Navojec, dok repere u mjuziklu predvodi Renmen.

Glazbeni producent mjuzikla „Za dobra stara vremena" je Tomislav Modrić, koreografiju je osmislila Larisa Lipovac-Navojec, a režiju potpisuje Mario Kovač.

"Budući da se radi o jednom od najljepših scenskih prostora u Hrvatskoj jako smo uzbuđeni i obećavamo publici dva sata nezaboravne zabave", rekla je Željka Ogresta, autorica libreta.


11.06.2010. 10:19:00
Novi komentar
nužno
nužno