« Život
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
DR. PHIL

Mitovi o sretnim parovima koji nisu istiniti

Jesu li sretni parovi stvarno tako savršeni kako se čini na prvi pogled? Ne baš, tvrde stručnjaci za veze i potkrepljuju to činjenicama

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

sreća

,

mitovi

,

parovi

,

dr. Phil

,

sretni parovi

Sretni parovi ponekad se čine toliko sretnim da izazivaju ljubomoru, no ako mislite da se apsolutno i potpuno razumiju, varate se, tvrdi dr. Phil.

Uz to postoji još nekoliko mitova koje razbija, pa tako kaže da je ideja kako su sretni parovi uvijek zaljubljeni kao na početku veze također čista projekcija naših želja da to bude tako, no istini nije ni blizu.

>> Što rade sretni parovi - naučite i primjenite >>

Nadalje, sretni se parovi ne slažu uvijek oko svega, imaju nesuglasice kao i svi drugi, ali postoji jedna velika razlika - oni svoje nesuglasice rješavaju otvorenim razgovorom i to čim se pojave. Jednako tako, nemaju sve zajedničke interese i da, svađaju se kao i svi drugi.

Sretni parovi ne pokazuju nužno stalno svoje emocije prema partneru, a niti su seksualno savršeno sinkronizirani, niti sreća i zadovoljstvo u vezi ovise samo o seksu.

>> Sretni parovi razgovaraju o ... >> 

Sve u svemu, sretni se parovi razlikuju od nesretnih samo prema uzajamnom poštovanju i uvažavanju razlika, kaže dr. Phil.

08.10.2014. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno