« Nogomet
objavljeno prije 14 godina
NAKON TRIJUMFA

Miroslav Klose najavio oproštaj od reprezentacije

Njemački napadač Miroslav Klose i dalje zabija golove, ali možda se nakon Svjetskog prvenstva ipak povuče iz njemačke reprezentacije

Miroslav Klose
Miroslav Klose (Getty Images)
Više o

Miroslav Klose

,

gimnazija Dinka Šimunovića

Nakon što je zablistao na utakmici protiv Engleske, njemački nogometaš Miroslav Klose dao je naslutiti kako bi po završetku Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici mogao okončati svoju reprezentativnu karijeru.

"Igrat ću nogomet sve dok će me noge nositi, ali ja sam vrlo spontan. Možda se za dva ili tri tjedna odlučim povući i dati priliku mlađima", rekao je Klose.

>> Rooney, Gerrard i Lampard vrijede kao pola Njemačke

32-godišnji Klose je u nedjeljnom susretu osmine finala postigao prvi pogodak u 4-1 pobjedi Njemačke protiv Engleske. Bio je to njegov drugi pogodak na ovom Svjetskom prvenstvu. Ukupno je na svjetskim prvenstvima dao 12 golova, dok je u 99 nastupa za "elf" postigao 50 golova.

>> 5 stvari koje niste znali o Južnoafričkoj Republici

Klose, koji je s pet pogodaka bio najbolji strijelac prošlog SP-a u Njemačkoj prije četiri godine, izjednačio se s Peleom po broju pogodaka na svjetskim prvenstvima, a bolji od njih su samo Ronaldo sa 15, Gerd Mueller sa 14 i Just Fontaine sa 13. (hina/metro-portal)

28.06.2010. 20:27:49
Novi komentar
nužno
nužno