« Kazalište
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
PREMIJERA

Miro Gavran zna „Sve o ženama“

U novoj hrvatskoj izvedbi predstave Lana Gojak, Kristina Krepela i Mirela Videk Hranjec/Katarina Arbanas igraju po pet različitih uloga, čije priče se međusobno isprepliću

Sve o ženama Mire Gavrana i - Limona
Sve o ženama Mire Gavrana i - Limona (Limona)
Više o

Limona

,

Miro Gavran

,

Sve o ženama

U prepunoj Maloj dvorani Lisinski održana je premijera hit komedije Mire Gavrana „Sve o ženama" u režiji Mladene Gavran. Riječ je o najizvođenijem kazališnom tekstu našeg najpoznatijeg dramatičara i romanopisca, s preko 50 premijera diljem svijeta i više od 700 tisuća gledatelja. U novoj hrvatskoj izvedbi predstave Lana Gojak, Kristina Krepela i Mirela Videk Hranjec/Katarina Arbanas igraju po pet različitih uloga, čije priče se međusobno isprepliću.

Ova dinamična, zabavna i na trenutke dirljiva priča oduševila je publiku i brojne poznate koji su nazočili premijeri. Veliki broj pripadnika kulturne i javne scene glasnim je smijehom i s velikim pljeskom popratilo izvedbu. Među uzvanicima su bili Dimitrije i Jagoda Popović, Zlatko Cico i Elvira Kranjčar, Ana Vilenica, Tončica Čeljuska, Antonela Malis, Iris Pinjuh, Ana Maras Harmander, Anja Šovagović Despot, Tadija Kolovrat i drugi.

Limona za četiri izvanredne žene!

Lana Gojak, Kristina Krepela, Mirela Videk Hranjec i Katarina Arbanas nisu krile oduševljenje ovacijama i pljeskom nakon izvedbe. Vidno razdragane, četiri prekrasne glumice predah su pronašle u Limoni, osvježavajućoj limunadi s Mediterana.

Druženje se nastavilo i na svečanom domjenku nakon predstave. Mnogi su iskoristili priliku i Zonin pjenušcem nazdravili glumicama i kreativnom timu predstave. Miro i Mladena Gavran nisu skidali osmjeha sa svojih lica i u više navrata zahvalili su ostatku kreativnog tima. Iva Šimunović Lisak kreirala je kostime, Eda Tutić scenografiju, Neven Zebić zaslužan je za izbor glazbe i oblikovanje tona, Mario Vnučec za svjetlo. Koreografiju pokreta osmislila je Tihana Strmečki, a koreografiju mačevanja Jakov Gavran.

'Provjerite što je toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama u kojoj se isprepliću humor i emocije. Uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija, vodimo vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji', poručuju iz Teatra Gavran.

22.02.2018. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno