« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina
NOVOSTI

Mini s pet vrata

Mini s petora vrata duži je za 16 cm, ima međuosovinski razmak veći za 7 cm, na boku je uz jedna vrata viška sada i treći prozor, a može prevesti pet osob

I dalje neodoljiv
I dalje neodoljiv (Automania)
Više o

Mini

,

modeli

,

pet vrata

Mini je unazad desetak godina ponuđen u tolikom broju verzija da su i u samom vodstvu marke zaključili kako su možda pretjerali, pa neki modli i nisu dobili svoje nov verzije. No, cijelo vrijeme prodaja je bila odlična i rasla, pa s te strane nije bilo nikakvih problema, međutim zaključili su kako na tržištu gube od konkurencije jer im nedostaje jedna verzija u ponudi, a koju konkurenti imaju.

Tako je nastao Mini s petora vrata, što je ugodno iznenađenje i novost u ponudi minija koji je do sada dolazio samo s karoserijskom verzijom s troje vrata. Samo troje vrata u karoseriji dugoj 3,82 metara s relativno malim prtljažnikom nisu mogli osvojiti kupce koji preferiraju Mini kao svoj automobil, ali ne i dovoljno praktičan za prijevoz više od dvije osobe ili manje obitelji s jednom ili dvoje djece.

S novom karoserijskom verzijom Minija s petora vrata lakoćom će doprijeti i do te do sada zanemarenih potencijalnih kupaca.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

14.06.2014. 12:48:00
Novi komentar
nužno
nužno