« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
NEBULOZE

Milinovićevo lupetanje o Ostojiću

Daleko od toga da je Ostojić dobar ministar, no Milinović je zadnja osoba koja bi smjela o tome govoriti

Ma daj zašuti!
Ma daj zašuti! (Arhiva)
Više o

hrvatska vlada

,

Darko Milinović

,

Rajko Ostojić

,

ministar zdravlja

,

Clean start

Bivši ministar zdravstva Darko Milinović za jučer predstavljeni "Clean start" danas je rekao kako je riječ o "nečistom startu", a podatak ministra zdravlja Rajka Ostojića da je 1. siječnja lani zdravstvo osim duga od 5,7 milijardi kuna imalo i oko 677 milijuna kuna neevidentiranih dugoročnih obveza koje će teretiti buduće proračune, ocijenio je lažnim.

Da je riječ o lažima, ustvrdio je Milinović na konferenciji za novinare u Gospiću, najbolje potvrđuje dokument HZZO-a kojeg je napravila Vlada i Upravno vijeće koje je postavio sam ministar Ostojić. Prema tom dokumentu dospjele obveze iznose 337 milijuna i 133 tisuće kuna, a nedospjele obveze 4,3 milijarde kuna što najbolje govori koliko je vjerodostojan „Clean start"- izjavio je Milinović

Taj dokument najbolje govori da, ako je netko lagao i prikrivao dugove, onda je dugove prikrivao ministar Ostojić, ocijenio je Milinović. Tko je uhvatio ministra Ostojića u laži, zapitao se Milinović i odgovorio: Ni manje ni više nego njegov i naš hrvatski premijer Zoran Milanović."

Milinović je nastavio s nebulozama, kao i obično, pokušavajući prikazati vrijeme kad je on bio ministar kao zlatno doba hrvatske medicine, ne spominjući pritom svoje ronjenje po crnom fondu HDZ-a niti kućerinu koju je izgradio u Gospiću.

Milinoviću, ako nemaš nešto pametno reći, šuti i pokrij se ušima ....

08.01.2013. 17:35:00
Novi komentar
nužno
nužno