« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
VIDIMO SE NA IZBORIMA

Milanović: Čekat ćemo izbore, nema ništa na galamu i na silu

Kosor je po tko zna koji put propustila priliku da učini nešto dobro za Hrvatsku, rekao je Milanović

Zoran Milanović
Zoran Milanović (Zeljko Hajdinjak / Cropix)
Više o

Zoran Milanović

,

Jadranka Kosor

,

prijevremeni izbori

,

vonj

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas u Migalovcima kraj Slavonskog Broda da bi gospođa Jadranka Kosor trebala biti prvi ministar, a ne prvi sindikalist.

Milanović je to rekao na susretu sa slavonsko-baranjskim članovima stranke komentirajući izjavu premijerke kako će braniti standard građana i kako u tom smislu nema većeg sindikalista od nje.

"Ja nisam najveći sindikalist, ja sam političar i predsjednik jedne velike stranke, a gospođa Kosor bi trebala biti prvi ministar, a ne prvi sindikalac. Sa mjesta prvog ministra - premijera, može napraviti puno za Hrvatsku, ako to zna i hoće", rekao je Milanović, dodavši kako je imala priliku prije mjesec dana, ali ju je propustila p o tko zna koji put.

Tvrdi kako SDP zna kako u Hrvatsku uvesti reda i pravde i poštivati ljudska prava i dostojanstvo.

"To ćemo i napraviti. Vidimo se na izborima", rekao je. Na optužbe kako su dok zemlju potresaju afere "pretiha i blaga oporba" odgovorio je: "Ne, mi smo demokratska država koja nema najbolju Vladu. U demokratskim državama se znaju pravila. Izbori su svake četiri godine. Mi smo svoje rekli, radimo i čekat ćemo izbore. Nema ništa na galamu i silu", dodao je.

Iz kišnih Migalovaca, gdje su se slavonski članovi SDP-a okupili na stranačkom danu Brodsko-posavske županije, Milanović je poručio kako nam ne moraju iz Europske komisije stalno govoriti da je važno reforme provoditi u praksi, a ne samo na papiru. "Onaj kome to treba ponavljati po stoti put ne sluša, jer reforme provodimo radi sebe", rekao je.(hina/metro-portal)

11.09.2010. 20:50:18
Novi komentar
nužno
nužno