« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
DOĐITE

Mighty Dogs Zagreb - humanitarna smotra američkih stafordkih terijera

Radionica Mighty Dog namijenjena je svim ljubiteljima američkih stafordskih terijera i svima onima koji bi voljeli saznati više o toj pasmini

Dođite na Mighty Dogs Zagreb
Dođite na Mighty Dogs Zagreb (Udruga Indigo)
Više o

Udruga Indigo

,

Mighty Dogs Zagreb

U subotu 23. travnja u Zagrebu, ranč Ježdovec (Ježdovecka bb) održat će se Humanitarna smotra američkih stafordskih terijera Mighty Dogs u zajedničkoj organizaciji Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo te Kinološkog kluba američki stafordski terijer - Amstaf klub.

Radionica Mighty Dogs namijenjena je svim ljubiteljima američkih stafordskih terijera i svima onima koji bi voljeli saznati više o toj pasmini.

Početak radionice obilježit ce smotra američkih stafordskih terijera uz predavanje  koju će voditi međunarodni kinološki sudac Stjepan Prosenik. Nakon smotre slijede predavanja na kojima možete saznati sve o zakonskim regulativama, povijesti pasmine, aktivnostima i performansama, odnosu čovjeka i psa, resocijalizaciji i rehabilitaciji te udomljavanju.

Osim Stjepana Prosenika, predavanja će održati Mladen Ercegović i Neven Kovačević , a za sam kraj smotre organizirana je mini Workshop radionica sa Nenadom Novakom, te će osnivači i volonteri Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo biti na raspolaganju za sva pitanja vezana uz rad Udruge.

Tijekom čitavog događaja Indigo organizira i humanitarno fotkanje sa kućnim ljubimcima kao nastavak njihove kampanje Puzzle Yourselfie. Dobrovoljna donacija za jedno fotkanje je minimalno 10kn.

Sav prihod od kotizacija Amstaf Klub Zagreb poklanja Udruzi Indigo. 
Pruključite se humanitarnoj smorti, upoznajte pasminu, pitajte sve što Vas zanima i dobro se zabavite!

PROGRAM 08-9:30 prijava pasa 

9:30-13:30 Smotra i edukacija - Stjepan Prosenik (međunarodni kinološki sudac)  - uvod: povod za edukaciju - problemi u uzgoju (odstupanje od standarda) - izbor parnjaka bez savjetovanje ( uzgojna kuja je vaša, a parnjaka birate ) - posljedice krivog izbora parnjaka (utvrđivanje loših osobina; npr. visina, boja, greške u anatomiji, nedostatak temperamenta, ...)
13:30-14:30 pauza za ručak
14:30-15:15 zakonska regulativa, povijest pasmine - Mladen Ercegović (međunarodni kinološki sudac )

15:30-16 Odnos čovjek -pas - Neven Kovačević - instruktor za obuku pasa, licencirani instruktor za obuku službenih pasa, instruktor je i sudac za osnovnu poslušnost i instruktor i sudac za agility, osnivač Sirius Kluba za vlasnike pasa

16:15-17:00 Mini Workshop - Nenad Novak - instruktor za rad sa psima, markirant prve kategorije, FCI sudac za rad školovanih pasa, clan je sudačkog pool-a FCI-a, Predsjednik Udruge za školovanje pasa DogGuru te osnivač Sirius kluba za vlasnike pasa.

Za vrijeme čitavog događaja - humanitarno fotkanje s ljubimcima SelfieYourself for Indigo  cijena jedne slike 10kn

Prijave na Mighty Dogs Workshop isključivo na e-mail : prijave.indigo@gmail.com do 19.04.2016.

link na prijavnice : https://drive.google.com/file/d/0B7Jy9T8kTBl-WGcxSVVXUk1BWEE/view?usp=sharing

13.04.2016. 09:34:00
Novi komentar
nužno
nužno