« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
NOVOSTI

Microsoft Office 2019 dostupan za pregled

Pretplatnici Office 365 ProPlus već ih imaju u paketu. I ovo izdanje, poput Windows 10, Microsoft zove "trajno"

Pregledajte novi Office
Pregledajte novi Office (Microsoft)
Više o

Office 2019

,

Microsoft

Microsoft je objavio prvi javni pregled verzije sustava Office 2019, uredskog paketa za tvrtke i/ili korisnike koji još nisu spremni za prelazak na cloud servis.

Office 2019, bit će podržan samo u sustavu Windows 10. Korisnici Windows 7 / 8.1 operativnih sustava neće moći provesti instalaciju nadolazećeg uredskog paketa. Također, Microsoft ne planira otvoriti program pregleda za nas obične korisnike, samo tvrtkama i/ili korisnicima Commercial Preview programa koji su registrirani na Microsoft Collaborate portalu.

Standardno, Office 2019 će uključivati Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, Project i Visio, kao i Exchange, SharePoint, Project Server i Skype za poslovanje. Među novim značajkama, Microsoft spominje podršku za digitalnu olovku u svim aplikacijama, audio opise za Word, brojne inovacije koje pojednostavljuju upravljanje IT infrastrukturom itd. PowerPoint dobiva sofisticirane Morph i Zoom efekte za stvaranje dinamičnijih prezentacija.

Excel nove značajke uključuju poboljšane alate za analizu podataka i mogućnost objavljivanja u PowerBI SaaS usluzi, Power Pivot komponenti za modeliranje podataka i PowerQuery alatu za samostalnu uslugu ETL (Extract, Transform, Load), koja radi kao dodatak.

Većina značajki nova je samo za korisnike sustava Office 2016. Pretplatnici Office 365 ProPlus već ih imaju u paketu. I ovo izdanje, poput Windows 10, Microsoft zove "trajno". Korisnici će primati redovite nadogradnje značajki i sigurnosna ažuriranja. Komercijalne inačice Office 2019, očekuju se u listopadu. Do tada, sigurno će biti novih zanimljivosti vezanih uz jedan od najpopularnijih uredskih paketa koje ćemo povremeno objavljivati. Zato, stay tuned!

Piše: Sanja Ledinek
02.05.2018. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno