« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
NOVA GENERACIJA

Microsoft Office 2010. od jeseni u Hrvatskoj

Novi Office daje nove alate za izražavanje ideja i rješavanje problema, poručuje Microsoft

(Microsoft)
Više o

Microsoft Hrvatska

,

Office 2010

,

Word

U sklopu desete tehnološke konferencije WinDays predstavljena je nova generacija paketa Microsoft Office 2010.

Microsoft Office 2010 rezultat je velikog Microsoftovog investicijskog ciklusa u sklopu kojega je poduzeće uložilo devet milijardi dolara u razvoj novih tehnologija i proizvoda kao što su Windows 7, Office 2010 te brojni drugi proizvodi.

Otkako je probna verzija Officea 2010 postala javno dostupna, u studenom prošle godine, isprobalo ju je više od sedam milijuna ljudi i dojavilo svoje komentare.

U tom je procesu sudjelovalo i više od pet tisuća tvrtki koje koriste sustav Office, istaknuto je na konferenciji WinDays na kojoj je najavljena i skora dostupnost niza drugih proizvoda koji su dio Office sustava, kao što su Microsoft visio, Microsoft project i Microsof Share Point server.

"Svi proizvodi iz novog vala Officea bit će dostupni u maloprodaji tijekom lipnja ove godine dok će se poslovni korisnici, kroz programe količinskog licenciranja, moći odlučiti za novu generaciju Office proizvoda već u svibnju", istaknula je voditeljica poslovne grupe proizvoda za produktivnost u Microsoftu Hrvatska Sanja Grčić Plečko.

Hrvatska verzija Microsoft Officea 2010, kako je najavljeno, bit će na raspolaganju najesen.

Office 2010 može se koristiti na "tri ekrana" - računalu, u web pregledniku i na mobilnom telefonu - nudeći jednaku filozofiju, način rada i pregled dokumenata.

Profitiraj.hr

22.04.2010. 10:04:45
Novi komentar
nužno
nužno