« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
RADIONICA

Facebook, LinkedIn i blog zajedno!

DRUštvena MArketinška RAdionica održati će se u Zagrebu, 29. travnja 2010. u VMD zgradi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Web::Edukacija)
Više o

Web Strategija

,

Web Edukacija

,

drumara

Danas kada je marketing interaktivniji no ikad prije te kako je postalo jednostavno složiti internetsku marketinšku kampanju kroz društvene medije (Facebook, Linkedin, Twitter te nekolicinu regionalnih društvenih mreža, blogova i foruma) mnogi "klasični" marketingaši se znaju izgubiti u šumi novih pojmova i interaktivnih mogućnosti interneta. Ponekad su njihove kampanje tek djelomično iskorištene, a ponekad ni toliko.

Projekt Web::Edukacija po prvi puta ove godine organizira DRUštvenu MArketing RAdionicu, popularno nazvanu DRUMARA koja će se održati u četvrtak 29.04.2010. godine s početkom u 14:30 u zagrebačkoj VMD zgradi.

Kako napisati blog, i što je bitno za blog, podijelit će s Vama naš najpoznatiji bloger Marko Rakar, autor više stotina članaka objavljenih u raznim domaćim i stranim časopisima, novinama i portalima. Marko je postao široj javnosti poznat nakon vođenja uspješne Internet kampanje predsjednika Josipovića. Također, obilježava ga i nesretna afera s objavljivanjem registra branitelja.

"To ne znači da se bavim telefonima ili da spajam žice nego da onima za koje radim omogućavam da svoju poruku na najbrži, najefikasniji i najjeftiniji način prenesu iz točke A u točke B. Većina mog posla se odnosi na političku komunikaciju i savjetnik sam političkim strankama i kandidatima." - izjavio je Marko Rakar, poznati komunikacijski savjetnik iz Zagreba.

O Linkedinu i Twitteru ćete saznati od Ane Balentović (službene voditeljice Twitter kampanje konferencije Web::Strategija 6), a u marketing popularnog Facebook-a će vas uvesti Sir Željko Riha, ujedno i voditelj Web::Edukacije.

Prijavite se što prije, pozivamo sve vlasnike web projekata i one koji se bave web poslovanjem na jedinstvenu edukaciju o tome kako pametni društveni web marketing može pomoći u promociji web stranica, proizvoda ili usluga na internetu, te kako korisnicima na društvenim mrežama pristupiti i kako oni mogu pomoći poslovanju u kaotičnoj današnjici?

Pratite Web::Edukaciju i na društvenim mrežama: Facebook i Twitter! Vidimo se!

22.04.2010. 15:07:02
Novi komentar
nužno
nužno