« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine
NOVOSTI

Microsoft ima novi Kids Mode u Edge web pregledniku

Budući da djeca provode sve više vremena na internetu, Microsoft je pokrenuo Kids Mode, zaštićeno okruženje ugrađeno u najnoviju inačicu Edge preglednika

Microsoft Edge
Microsoft Edge (Arhiva)

U ovom načinu rada za djecu tehnologija Bing SafeSearch koristi se za filtriranje teksta, slika i videozapisa. Za filtriranje sadržaja omogućeno je birati dvije opcije prema dobi djece: 5-8 godina ili 9-12 godina.

Za sada postoji 70 web stranica kojima djeca mogu pristupiti, ali popis možete u potpunosti prilagoditi u nekoliko klikova u postavkama Microsoft Edgea.

Ako vaše dijete pokuša doći do web mjesta izvan tog dopuštenog popisa, dočekat će ga prijateljska blok stranica koja će ga ohrabriti da zatraži dopuštenje ili pokuša informacije pronaći negdje drugdje.

Djeca mogu ukrasiti i vlastitu početnu stranicu. Ima animiranih tema iz Disneya, poput Frozen, The Little Mermaid i Pixar iz Finding Nemo, Cars, Toy Story i Coco.

Što se tiče ulaska u dječji način, stvarno ne može biti lakše. Jednostavno kliknite profil računa u gornjem desnom kutu Edgea i odaberite „Pregledavanje u dječjem načinu. "Odavde ćete biti zamoljeni da odaberete odgovarajući dobni raspon za svoje dijete, bilo 5-8 ili 9-12. I to je to!

25.04.2021. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno