« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine
NOVOSTI

Epson Let’s share su novi sustave za prezentacije

Oba sustava ELPWP10 i ELPWP20 omogućuju prikaz sadržaja s četiri različita uređaja istovremeno, što dijeljenje sadržaja čini nezahtjevnim iskustvom

Epson Lets share
Epson Lets share (Epson)
Više o

Epson

,

Lets share

,

prezentacije

Sustavi Let's share ELPWP10 i ELPWP20 omogućavaju korisnicima brzo postavljanje kako bi što prije ostvarili uvjete za suradnju s bilo kojeg uređaja na bilo kojem prikazu.

Uz lagano popuštanje pandemijskih ograničenja diljem svijeta i dok se mnoga radna mjesta ponovno otvaraju, Epson lansira dva bežična sustava za držanje prezentacija - Let's share ELPWP10 i ELPWP20 - za uporabu u obrazovanju i poslovnim okruženjima. Oba rješenja omogućavaju bežičnu vezu s bilo kojim ekranom ili projektorom putem bežičnih odašiljača, Epsonove aplikacije iProjection ili Miracasta, neovisno je li izvor prijenosno računalo ili pametni uređaj. Za sigurnost je zadužena AES-128 enkripcija.

Sustav ELPWP10 direktno povezuje bilo koji izvorni uređaj s određenim asortimanom Epsonovih rješenja laserskog prikaza, gdje je dovoljno da korisnik jednostavno spoji bežični odašiljač sa svojim prijenosnim računalom. Drugi pametni uređaji se također mogu povezati putem iProjection aplikacije.

Uz sustav ELPWP20, sadržaj se može sigurno dijeliti s bilo kojeg uređaja na bilo koju vrstu prikaza putem bežičnog prijemnika koji dolazi u paketu. Kao i sa sustavom ELPWP10, ovo se postiže spajanjem bežičnog odašiljača na prijenosno računalo ili povezujući drugi pametni uređaj putem iProjection aplikacije ili Miracasta.

Oba sustava ELPWP10 i ELPWP20 omogućuju prikaz sadržaja s četiri različita uređaja istovremeno, što dijeljenje sadržaja čini nezahtjevnim iskustvom.

24.04.2021. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno