« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
KONCERTI

Metal koncert u Močvari: Pale Origins i MBurns

U petak, 17.9., dolaze nam Pale Origins, moderni peteročlani metal bend nastao početkom 2016. godine te MBurns, četveročlani metal bend iz Rijeke osnovan 2006. godine

Pale Origins i MBurns
Pale Origins i MBurns (Arhiva)
Više o

koncert

,

klub Močvara

,

Pale Origins

,

MBurns

PALE ORIGINS (Zagreb)
Web: FacebookYoutube

Pale Origins iza sebe ima mnoštvo nastupa, uključujući i dvije europske turneje kada se počeo definirati i identitet benda. To je rezultiralo izdavanjem prvog full-length albuma "Shoganai", koji je svijetlo dana ugledao u travnju 2020. godine. S obzirom na to da ga nisu imali priliku promovirati, možemo ga očekivati u glasnom i žestokom izdanju jer momci zadnjih godinu i pol nisu stagnirali, već su trud i vrijeme uložili u vježbanje setliste i istovremeno radili na novim materijalima.

MBURNS (Rijeka)
Web: FacebookYoutube

Deset godina stariji MBurns, od svog je osnutka odsvirao brojne klupske i festivalske nastupe diljem Hrvatske, kao i one izvan granica (Slovenija, Engleska, Bosna i Hercegovina). 2011. godine bend izdaje svoj prvi istoimeni album i EP s obradama nazvan "From Cover To Cover". Nakon poduže diskografske pauze, krajem 2017., MBurns izdaje svoj drugi album "More To Life Than This", a nedavno izbacuje i single "The Rapture" kojim najavljuje novi materijal.

Pozivamo sve ljubitelje žestokog zvuka da na vrijeme nabave svoje ulaznice jer je kapacitet ograničen i pridruže nam se u Močvari 17.9.!

08.09.2021. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno