« Hrvatska
objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana
MENSA

MENSA opet testira, prijavite se

Hrvatska Mensa obilježit će Međunarodni dan inteligencije testiranjima inteligencije u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku u subotu 30. rujna. Testiranja će provoditi ovlašteni Mensini psiholozi, a rezultat testiranja stiže na e-mail adresu svako

Bit će testiranja!
Bit će testiranja! (Arhiva)
Više o

Mensa

,

Hrvatska Mensa

Hrvatska Mensa obilježit će Međunarodni dan inteligencije testiranjima inteligencije u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku u subotu 30. rujna. Testiranja će provoditi ovlašteni Mensini psiholozi, a rezultat testiranja stiže na e-mail adresu svakog pristupnika u roku od mjesec dana. Svi koji ostvare rezultat bolji nego 98 posto populacije, u vrlo kratkom roku zaprimit će poziv na učlanjenje u Hrvatsku Mensu, koja i ove godine broji više od 1200 članova.

Hrvatska Mensa koja djeluje od 1997. godine, četrnaesti put uzastopce sudjeluje u obilježavanju Međunarodnog dana inteligencije. Prijava na testiranje moguća je putem webshopa Hrvatske Mense webshop.mensa.hr, na kojem se može pronaći više informacija o testiranju, a na kojima primarni cilj nije postati članom Hrvatske Mense, nego testirati inteligenciju, što se i naglašava na svakom testiranju.

Minimalna dobna granica za pristupanje testiranju je 14 godina, a mlađi od 18 godina trebaju doći u pratnji roditelja ili staratelja. Testovi inteligencije koji se koriste su rodno i dobno neutralni, zasnivaju se isključivo na slikama, te za uspješan rezultat na testu nije potrebno prethodno znanje, poznavanje matematike, razina obrazovanja niti znanje jezika.

Osim ugodnih druženja i zanimljivih putovanja, Hrvatska Mensa nudi članovima i niz pogodnosti, u rasponu od posebnih pogodnosti i popusta kod telekomunikacijskog operatora A1 Hrvatska do putovanja vlakom na svim relacijama unutar Hrvatske uz 50 posto popusta u suradnji s tvrtkom HŽ Putnički prijevoz, dok su krajem protekle godine ugovorene suradnje kao što je između ostalih, ona s HGSPOT-om, portalom Telegram, Sova - školom za strane jezike, nizom escape roomova, igraonice.hrmoj-toner.com, i s ostalima koje je moguće pronaći na mensa.hr/prijatelji

Sve ostale informacije o Udruzi možete pronaći na službenim stranicama www.mensa.hr

26.09.2023. 08:00:00
Novi komentar
nužno
nužno