« Stand up
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
ENGLEZ NA STAND-UPU

Matt Price nasmijavat će Zagrepčane!

Internacionalna večer stand up komedije u starom kinu

Fotografija vijesti
Više o

Ivan Šarić

,

stand up komedija

,

Marina Orsag

,

mmc studio

,

Studio smijeha

,

stand up comedy

,

matt price

Četvrti komičar kojeg Studio smijeha dovodi u Zagreb je Matt Price iz Velike Britanije.

Matt Price, rođen u Cornwallu diplomirao je filozofiju na sveučilištu Wales da bi nakon diplome saznao da nema mogućnosti zaposlenja za filozofe.

Imao je vrlo kratku karijeru kao amaterski boksač od koje je odustao nakon što je bio pretjerano izudaran. Nakon oporavka je napisao knjigu o boksu.

Mattov Edinburgh Show - The Joker an the Thief - je bio hvaljen od svih koji ga pogledali ( dobro, gotovo svih) i ostao je u formi za Edinburgh baveći se trčanjem između tog showa i avenije Tron na Hunter Squareu gdje se natjecao na Late Night Showu.

Matt se materijalom prilagođava raspoloženju publike. Zapravo, nikad svoj nastup ne izvede u potpunosti isto jer šale, anegdote i priče veže uz improvizaciju.

Također se ne ograničava na pozornicu - zapravo, poznat je po tome da povremeno pola svog nastupa provede među publikom. Njegov um brz poput munje, poslastica je sama za sebe.

Kao što je to već tradicija, Matt Vas neće zabavljati sam. Marina Orsag i Aleks Curać Šarić će voditi večer a kao poseban gost nastupati će komičar iz Slovenije.

Klemen Bučan najbolji je komičar među skejterima i najbolji skejter među komičarima. Ima preko 200 nastupa u nogama i to u Sloveniji i Hrvatskoj i njegov nastup neće Vas ostaviti ravnodušnima.

Cuge ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu čeka Vas zdjelica sa besplatnim Vedrini grickalicama.

Rezervirajte svoja mjesta već danas na studio.smijeha@gmail.com, 099 6739 888 ili 099 7980 076.

Ulaz 35kn. Osvojite ulaznice na Metro portalu!

12.12.2010. 13:01:33
Novi komentar
nužno
nužno