« Skijanje
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
IZVLAČENJE BROJEVA

Maria Hoefl-Riesch otvara Snježnu kraljicu

Druga kreće aktualna slalomska kraljica Marlies Schield, a treća Tina Maze

Tko će postati Snježna kraljica 2012?
Tko će postati Snježna kraljica 2012? (Arhiva)
Više o

Snježna kraljica

,

Marlies Schild

,

Tina Maze

,

Maria Hoefl-Riesch

,

startni brojevi

Aktualna ukupna pobjednica Svjetskog kupa i "Snježna Kraljica" iz 2009. Nijemica Maria Hoefl-Riesch prva će startati na sutrašnjem osmom izdanju FIS ženskog slaloma na Sljemenu, a iza nje, kao druga, najbolja slalomašica svijeta i trostruka pobjednica Sljemena Austrijanka Marlies Schild, odlučio je javni ždrijeb na Trgu Bana Jelačića.

Ždrijeb je tako htio da kao prve dvije utrku započnu bivše pobjednice, treća se sa startne kućice krenuti Slovenka Tina Maze, a kao četvrta dvostruka pobjednica Sljemena Finkinja Tanja Poutiainen. Startni broj pet dobila je Slovakinja Veronica Zuzulova, koja je na tečnom hrvatskom zamolila navijače da u odsustvu hrvatskih skijašica navijaju za nju, a kao šesta i i sedma najjaču jakosnu skupinu zaključuju Austrijanka Kathrin Zettel i Šveđanka Maria Pietilae Holmner.

Prva utrka ženskog slaloma na rasporedu je u utorak u 15 sati, a druga u 18 sati, dok vremenska prognoza predviđa kišu u Zagrebu, te mogući snijeg na Sljemenu. Muški slalom s Ivicom Kostelićem kao glavnom zvijezdom na rasporedu je u četvrtak.

02.01.2012. 20:47:48
Novi komentar
nužno
nužno