« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
DA?

Manje grudi, više užitka

Ženske grudi spadaju među najobožavanije dijelove tijela kod suprotnog spola, a manje obdarene imaju priličnu količinu razloga za zadovoljstvo

Male grudi, kažu, privlače bogatije muškarce
Male grudi, kažu, privlače bogatije muškarce (Arhiva)
Više o

male grudi

,

grudi

,

ženske grudi

Grudi su neiscrpno vrelo inspiracije za muškarce, a kako je znanstveno dokazano da se bolje osjećaju kad ih gledaju, većina pripadnica ženskog spola može njima privući pažnju. No, vlasnice malih grudi ponekad se žale i žele veće, a evo nekoliko dobrih razloga da se prestanu brinuti. 

Za početak, manje grudi čine da izgledate mlađe, jer s godinama priroda radi svoje puno više na većim grudima nego na malim, koje i dalje mogu izgledati svježe i privlačno. Nije zanemariva ni činjenica da je na malim grudima lakše napipati kvržice koje ukazuju na mogućnost raka dojke.

Male grudi su i bolje za spavaću sobu, ma koliko vi mislili da muškarci više vole velike grudi. Naime, istraživanje je pokazalo da su velike grudi čak za četvrtinu manje osjetljive od malih, zbog više masnog tkiva, stoga, jednak trud muškarca vlasnici malih grudi donosi puno više zadovoljstva.

Ako mislite da male grudi nisu privlačne muškarcima, postoji istraživanje koje će vas uvjeriti u suprotno i to jako zanimljivom činjenicom - male grudi privlače financijski osigurane muškarce, na velike se pale loši dečki, a uz to, oni koji preferiraju veće grudi smatraju žene slabijim spolom i to jasno pokazuju. 

Za kraj, mali modni dodatak - vlasnice manjih grudi u ljetnoj sezoni imaju puno manje problema s odabirom badića, jer im pristaju gotovo svi oblici gornjih dijelova, dok žene s velikim grudima i tu, kao i inače, moraju mučiti svoju muku s isprobavanjem stotina modela dok ne nađu neki koji im pristaje.

A osim toga, male grudi i ne trebaju grudnjak, nije li tako?

 

23.04.2014. 20:03:00
Novi komentar
nužno
nužno