« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
NAJAVE

Mangroove predstavlja novi singl 'Ljeto bez nas'

Grupa Mangroove objavila je novi singl naziva 'Ljeto bez nas' kao dio trilogije koja će najaviti novu eru plesnog Mangroovea

Mangroove izbacuje novi singl
Mangroove izbacuje novi singl (Vanja Vučinić)
Više o

Mangroove

,

Željka Veverec

,

Toni Starešinić

,

Ljeto bez nas

Nakon izlaska albuma 'Sami' te niza zapaženih singlova koji su mu prethodili, zagrebački Mangroove predstavlja novu glazbenu poslasticu.

Pjesmu 'Ljeto bez nas' potpisuje već uhodani autorski dvojac Toni Starešinić i Željka Veverec uz glazbenu podršku Tomija Novaka na gitari i Edija Grubišića na bubnjevima, a sve je snimljeno pod producentskom palicom Zvonimira Duspera Dusa.

Novi ljetni uradak opravdava status Mangroovea kao klupskog benda i predstavlja ih u pomalo drugačijem svjetlu - neopterećene, opuštene i, kao i uvijek do sada, iskrene. Ako tome dodamo ugodan, baršunasti vokal suverene Željke Veverec i sjajan Starešinićev aranžman uz vrhunsku produkciju ravnopravnu današnjoj modernoj klupskoj sceni, za očekivati je da će singl 'Ljeto bez nas' biti pravo osvježenje u ljetnom radijskom eteru.

Naslovna fotografija Vanje Vučinić snimljena je u jednom rashlađenom haustoru vrućeg Zagreba, a za prekrasnu ogrlicu zaslužan je Deni Design.

Poslušajte singl 'Ljeto bez nas' 

14.06.2016. 09:35:00
Novi komentar
nužno
nužno