« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
ZVJEZDANI CIKLUS

Maksim Mrvica - maksimalno uzbudljivo

Svojim nastupom i jedinstvenom pojavom Maksim je dokazao da je istinska glazbena zvijezda

Maksim Mrvica oduševio je prepuni Lisinski
Maksim Mrvica oduševio je prepuni Lisinski (ZF)
Više o

Maksim Mrvica

,

Zagrebačka filharmonija

,

Zvjezdani ciklus

Tjednima je Zagreb s nestrpljenjem očekivao Maksima Mrvicu i tjednima se već tražila karta više za glazbeni spektakl koji se sinoć dogodio u Zvjezdanom ciklusu Zagrebačke filharmonije.

Svojim nastupom i jedinstvenom pojavom Maksim je dokazao da je istinska glazbena zvijezda, a uz veliki orkestar Zagrebačke filharmonije i članove Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić pod vodstvom maestra Alana Bjelinskog priredio je koncert o kojem će se još dugo govoriti!

Od Exodusa do Rekvijema i od Child in Paradise do Habanere Maksim je jednu za drugom redao poznate crossover uspješnice uz glasno odobravanje dupkom pune dvorane, promoviravši ovim koncertom i svoj najnoviji album Appassionata.

Uzbuđenje je raslo do samog kraja koncerta, a dvorana je proključala u završnoj izvedbi Nostradamusa. Oduševljenoj publici Maksim je za bis darovao stavak U dvorani gorskoga kralja iz Peera Gynta Edwarda Griega.

Ono što su organizatori Zagrebačka filharmonija i G.A.D. PRODUKCIJA najavljivali doista se i dogodilo: Bila je to "maksimalno uzbudljiva" koncertna večer koja se nije smjela propustiti.
Cjelokupni Zagreb našao se te večeri u dvorani, a najvjerniji fanovi otišli su s koncerta i s autogramima koje je Maksim dijelio u predvorju dvorane nakon koncerta.

Koncertni niz Zvjezdanoga ciklusa nakon uzbuđenja koje nam je priredio "maksimalno uzbudljivi" Maksim Mrvica nastavlja se već 9.3. vrućim ritmovima kubanske salse u posve novom ruhu filharmonijskog orkestra:

Drugo ime za latino glazbu u Hrvata Ricardo Luque, kubanska "La dama del son" - Jaqueline Castellanos, njezina kći prekrasnoga stasa i još ljepšeg glasa Olvido Ruiz Castellanos i kubanski glazbeni veteran osebujnog izgleda i vokala Luis Felipe de Armas, uz Zagrebačku
filharmoniju i Salsa All Stars Band pod vodstvom Alana Bjelinskog garantiraju salsu kakvu sigurno još niste doživjeli!

Salsa filarmónica: Bit će to 101% Fiesta Orkestra!

11.02.2012. 08:08:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ja
    11.02.2012. 19:48
    STVARNO JE BILO PREDOBRO! Tko ga jednom čuje uživo, ne propušta više ni jedan koncert...
Novi komentar
nužno
nužno