« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
BUDITE U TRENDU

Makeup savjeti stručnjaka iz Mac Cosmeticsa - za zločeste cure

POGLEDAJTE GALERIJU: Ove blagdanske sezone u modi su narančasti tonovi i prozirna šminka koja daje što prirodniji izgled licu

Terry Barber
Terry Barber (MWN)
Više o

šminka

,

makeup

,

Mac Cosmetics

,

Terry Barber

Terry Barber, direktor Mac Cosmeticsa, čitateljicama Metroa nudi šest savjeta za sjajan izgled u predstojećem blagdanskom periodu.

Prirodna ljepota

„Prozirni makeup će ove blagdanske sezone biti jako popularan. Bit svega je da se nosi takva šminka da izgledate kao da je uopće nemate na sebi", kaže Barber. No, nije li uvijek tako? Barber objašnjava da je upravo ovo sad pravo vrijeme za što prirodniji izgled. „Koristite sjenilo za oči koje izgleda providno, poput vodenih boja" dodaje Barber.

Odaberite narančasto

„Narančasti ruž za usne bit će pun pogodak ove sezone", kaže Barber. Onaj tko prati modnu scenu sjetit će se da se narančasti ruž pojavio na pistama diljem svijeta na kojima su se predstavljali trendovi za proljeće/ljeto 2011. godine - nijanse su se kretale od citrus narančaste do šafran žute i već se takvi ruževi pojavljuju u prodavaonicama.

Prihvatite skupo i jeftino

„Šminka je poput djeće. Dobro je miješati kozmetiku različitih marki, skupu s jeftinijom", tvrdi Barber.

T-zona

„Bez obzira na aktualne trendove u modi i ljepoti, vaša T-zona nikada ne bi smjela biti previše sjajnog izgleda. Užasno izgleda kad se sjaji."

Uložite u dobar 'primer'

„Koristite profesionalni primer i tekući puder. Bez obzira na to koju i kakvu šminku koristite, ništa neće dobro izgledati bez dobrog primera i pudera za temeljno nanošenje. Kada umjetnik radi na slici, prvo što čini je to da nanosi temeljnu boju na platno i izjednačavau površinu. Vi morate učiniti isto s vašim licem", objašnjava Barber.

Prigrlite svoju unutarnju 'zločestu djevojku'

„Sve žene s kojima sam radio do sada imale su u sebi pomalo zločeste cure. I upravo zato im se sviđala moja šminka. Nije važno radi li se o zvijezdama, modelima ili jednostavnim djevojkama od karijere. Uvijek morate biti malo zločeste."

Piše: Natalia Stupakova/MWN
10.12.2010. 21:01:00
Novi komentar
nužno
nužno