« Fun
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Majka i punica Johna Terrya uhvaćene u krađi

Gospođe su u prodavaonicama Marks & Spencer i Tesco otuđile robu i hranu vrijednu 900 eura.

Mračna strana obitelji Terry
Mračna strana obitelji Terry (Getty Images)
Više o

krađa

,

John Terry

,

Tesco

,

Sue Terry

,

Sue Poole

,

Marks & Spencer

,

Surrey

Premda kapetan engleske nogometne reprezentacije John Terry zarađuje 140.000 eura tjedno, što je nešto više od milijun kuna, njegova majka Sue Terry (50) i punica Sue Poole (54) danas su završile u pritvoru za krađe.

Prema pisanju britanskog tiska gospođe su u prodavaonicama Marks & Spencer i Tesco otuđile robu i hranu u vrijednosti od 900 eura. Premda im je branič Chelsea kupio kuće u elitnom kvartu Oxshott u Surreyu, u kojem i sam živi, zbog čega njegovu ulicu zovu "Terryjeva ulica", a na njegov račun su proputovale pola svijeta, to im očito nije bilo dovoljno, pa su se malo 'zaigrale' u dućanu.

Obiteljski odvjetnik Angus McBride cijeli je slučaj nazvao velikim nesporazumom, dok Terry nije želio ništa komentirati.

"Ne želim komentirati događaje koji nemaju veze s reprezentacijom i pripremama za utakmice protiv Slovačke i Ukrajine. Sve moje misli su okrenute prema reprezentaciji," kazao je Terry dodavši kako engleska reprezentacija nema pravo na pogrešan korak.

"Nakon što smo propustili europsko prvenstvo bila bi prava tragedija kada bi ostali i bez SP-a. Odlično smo startali i nemamo pravo na pogrešan korak," poručio je Terry. (hina/metro-portal)

27.03.2009. 20:06:11
Novi komentar
nužno
nužno