« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
KICKSTARTER

MAG-LEV Audio predstavlja prvi levitirajući gramofon u svijetu

Tvorci MAG-LEV Audio su isti korak napravili i s gramofonom i stvorili prvi levitirajući gramofon na svijetu koji besprijekorno svira ploče

Kickstarter kampanja za sjajan proizvod
Kickstarter kampanja za sjajan proizvod (MAG-LEV)
Više o

MAG-LEV Audio

,

gramofon

,

levitacija

,

Kickstarter

Najveći brandovi u glazbi su uvijek bili drugačiji. Pomicali su granice mogućeg kako bi stvorili nešto uistinu zapanjujuće. Tvorci MAG-LEV Audio su isti korak napravili i s gramofonom i stvorili prvi levitirajući gramofon na svijetu koji besprijekorno svira ploče i pritom donosi osjećaj nulte gravitacije u vašu dnevnu sobu.

Srijeda, 12. listopada, datum je službenog starta kampanje MAG-LEV Audija na Kickstarteru, nakon čega će promocija biti aktivna narednih 40 dana te će svijet napokon moći vidjeti prvi levitirajući gramofon.

Pogledajte ovaj novi način slušanja glazbe, koji prkosi gravitaciji, u video uratku Bright Visualsa

Htjeli smo uzeti nešto što nam je vrlo blisko i onda ga ponovo otkriti na potpuno novi način. Htjeli smo promijeniti način na koji su se stvari radile. Mjesecima smo istraživali što bi to moglo biti i onda smo si postavili pitanje, koje je na prvi pogled bilo pomalo ludo. Što ako bi ploča, koja levitira u zraku mogla proizvoditi zvuk? Inspirirani znatiželjom, odlučili smo odgovoriti na pitanje."

Danas je naš tim sastavljen od entuzijastičnih, iskusnih individualaca iz različitih područja, od dizajna, inženjerstva do proizvodnje i logistike. Dizajnerski studio Desnahemisfera, koji su bili dio kampanje Goat Mug na Kickstarteru 2015., spojili su snage s Topsolom, tvrtkom koja razvija naprednu solarnu tehnologiju s ciljem opskrbljivanja svijeta zelenom energijom.

Vjerujemo da je način na koji slušate glazbu ponekad jednako važan kao i njen izbor. Pridružite nam se na Kickstarteru i zajedno s nama promijenite iskustvo slušanja ploča. Pomognite nam i proširite riječ o prvom levitirajućem gramofonu na svijetu.

LINK KICKSTARTER

TEHNIČKA STRANA MAG-LEV AUDIO

Što je MAG-LEV Audio?

MAG-LEV Audio je gramofon koji doslovno prkosi gravitaciji. Uređaj budućnosti za medij prošlosti, dizajniran za ljude koji cijene kad vrhunski audiofilski zvuk susretne elegantan, jedinstven i inovativan dizajn.

Kako radi?

Gramofon tvornički dolazi s ručicom i glavom koja se, preko audio ulaza spaja na zvučnike.

Odaberite omiljenu ploču, stavite ručicu u poziciju i spustite polugu. Tada s oduševljenjem doživite vrhunsko iskustvo slušanja glazbe u kombinaciji s vrhunskim iskustvom levitacije.

Gramofon također ima i nožicu tanjura koje mu omogućuje da stabilno leži dok se gramofon ne koristi. Nožica se automatski sakrije kad se gramofon počne koristi. U kompletu dolazi i adapter za 45 okretaja u minuti te je jednostavno promijeniti između 33 i 45 okretaja kako bi mogli slušati odabranu glazbu bez obzira o kakvoj je vrsti ploče riječ.

Jesu li moje ploče sigurne?

Kako bi održao ploče u najboljem mogućem stanju, gramofon automatski diže ručicu na kraju ploče. Na taj način štiti ploču o grebanja, ali i produljuje život gramofonskoj glavi.

MAG-LEV sadrži i UPS sustav koji štiti ploče i kod naglog nestanka struje te omogućuje dovoljno vremena korisniku da zaustavi ploču i ugasi gramofon.

Kakvu čaroliju koristite?

Čarolija se odigrava u pogonskom sustavu. Koristeći inovativnu, patentiranu tehnologiju uspjeli smo postići magnetsku levitaciju i istovremeno zadržati nevjerojatno preciznu vrtnju tanjura. Zrak najfiniji mogući medij s najmanje trenja te je ovaj projekt podigao slušanje glazbe na stvarno čarobno iskustvo.

Ukratko, svratite na Kickstarter i pomozite!

12.10.2016. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno