« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
LOOL

Lumberseksualci pregazili metroseksualce

Novi trend je, barem tako tvrdi GearJunkie, lumberseksualac koji je otprilike potpuna suprotnost metroseksualcima

Lumberseksualci vladaju?
Lumberseksualci vladaju? (Arhiva)
Više o

metroseksualci

,

lumberseksualac

,

trendovi

Lumberseksualac je novi trend u muškom izričaju koji je potpuno potisnuo metroseksualce koji su vladali prvim desetljećem ovog stoljeća, tvrdi ekipa s portala GearJunkie, a radi o potpunoj suprotnosti ulickanoj ekipi metroseksualaca.

Umjesto uskih traperica nose se široke, trodnevna brada zamijenila je glatko obrijano lice, a majice s aplikacijama otišle su u ropotarnicu povijesti - umjesto njih, tu su karirane košulje u najboljoj maniri drvosječa.

Jedino što im je zajedničko je količina novaca koju troše kako bi njegovali svoj stil - u neuglednom ruksaku je najmanje MacBook Air, a čini vam se da je u svakom trenutku spreman zgrabiti motornu pilu ili sjekiru i posjeći par borova od tridesetak metara. 

Korijeni ovog pokreta traže se u zelenim idejama očuvanja okoliša i pobuni protiv stila koji je proslavio, recimo, Cristiano Ronaldo.

No, mi se ne možemo oteti dojmu da se radi o stilu koji je kod nas prisutan odavno, a promiču ga studenti bivšeg ETF-a, današnjeg FER-a, a i Monty Pythoni su to opjevali davno, davno ...

18.11.2014. 09:04:00
Novi komentar
nužno
nužno