« Kazalište
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
SHOW

Luka Vidović i Atomic Dance Factory i ove nedjelje u Tvornici kulture

Predstava će se uskoro zaputiti i u ostale dijelove Hrvatske jer ovakvu čaroliju zaslužuju sva djeca Hrvatske, a ne samo ona u glavnom gradu.

Cijeli svijet je pozornica
Više o

Tvornica kulture

,

Luka Vidović

,

Atomic Dance Factory

,

Cijeli svijet je pozornica

Nakon uspješne premijere i pretpremijere, Luka Vidović i Atomic Dance Factory u nedjelju će odigrati još dvije predstave za koje su ulaznice već u prodaji a interes je odličan, javljaju organizatori. No, zvijezde predstave ni preko tjedna ne staju sa svojim aktivnostima! Počeli su skupljati donacije kako bi u predbožićnom razdoblju razveselili djecu iz Doma za odgoj i obrazovanje Dugave.

Prošle nedjelje u Tvornici kulture bilo je uzbudljivo i zabavno za više od 1000 znatiželjnika koji su imali priliku prisustvovati pretpremijeri i premijeri plesno-iluzionističkog showa „Cijeli svijet je pozornica". Prema komentarima publike, ovaj show nikako ne bi smjeli propustiti jer je jedinstven po spoju trikova, plesa, glume i pjesme. Zahvaljujući odličnim kritikama s premijere, za ovu nedjelju najavilo se još mnogo poznatih lica hrvatskog javnog života. Treba podsjetiti da je dio prihoda i od ove predstave namijenjen Centru za odgoj i obrazovanje Dugave, a svi izvođači složni su u ideji da Centru prepuste svoje poklone koje su im namijenili sponzori oduševljeni predstavom.

Kostimi talentirane Jadranke Tomić jedno su od najvećih iznenađenja showa pa tako plesači Atomic Dance Factorya izvode  svoje energične koreografije u baroknim,  samurajskim te mnogim drugim kostimima koji čine predstavu vizualno izuzetno atraktivnom.  Velike zasluge u predstavi ima Saša Krnetić, koreograf i umjetnički voditelj ADF-a koji je unatoč nemilim obiteljskim događajima koji su se Luki zaredali u proteklih godinu dana, nastavio s probama plesača i time potaknuo omiljenog hrvatskog iluzionista da se predstava uistinu realizira.

Ulaznice za izvedbe 30.10. u prodaji su i dalje putem sustava Eventim po cijeni od 60 kn, Informacije o ulaznicama: www.eventim.hr

28.10.2011. 09:39:00
Novi komentar
nužno
nužno