« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Luce dolazi na SOULiranje u Sax

SOULiranjem će svojim impresivnim vokalom i jedinstvenom izvedbom pružiti posebnu opuštajuću atmosferu svim prisutnima i pokazati zašto je soul toliko zanimljiv glazbeni žanr

Luce
Luce (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

Luce

Novi program kluba Sax! SOULiranje počinje u četvrtak 5. ožujka, a soul hitove će izvoditi mlada, talentirana pjevačica i kantautorica Luce sa svojim bendom i pratećim vokalima. Ovaj program održavat će se jednom mjesečno, a očekuje se velik interes publike.

Luce, punim imenom Lucija Ćustić, svojom je pojavom na glazbenoj sceni odmah izazvala brojne reakcije, a zbog glasovnih je mogućnosti prozvana i hrvatskom Adele. SOULiranjem će svojim impresivnim vokalom i jedinstvenom izvedbom pružiti posebnu opuštajuću atmosferu svim prisutnima i pokazati zašto je soul toliko zanimljiv glazbeni žanr.

Evo što Luce kaže o programu, kao i o samom nadolazećem nastupu: 

„Jako se veselim novom soul programu i susretu u Saxu i pozivam sve da dođu bez straha od virusa. Zaraziti se možete samo dobrim vibrama i super raspoloženjem za kojeg ćemo biti zaduženi moj prošireni bend i ja. Pripremili smo razne soul klasike, ali i neka iznenađenja tako da će biti za svakoga ponešto, od Nine Simone i Arethe Franklin do Steviea Wondera i Jamesa Browna."

Cilj programa je približiti popularne soul izvođače publici i omogućiti im i preko tjedna zagarantirano dobar izlazak.

„Bit će ovo prva večer novog klupskog programa pod nazivom 'Souliranje', a pozvani su i oni koji dolaze u društvu i oni kojima je draže soliranje. Vidimo se 5.3. u Saxu", dodala je Luce.

Karte se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 30 kuna, a na dan koncerta cijena je 40 kuna.

28.02.2020. 11:29:00
Novi komentar
nužno
nužno