« Život
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
SAZNAJEMO

Loyalty klub Terma Tuhelj podržali Andrassy i Valentić

Karticom se sakupljaju bodovi koji se pretvaraju u popuste u financijskim iznosima te se koriste kao sredstvo plaćanja na svim profitnim centrima

Wellcard klub Terma Tuhelj
Wellcard klub Terma Tuhelj (Terme Tuhelj)
Više o

Terme Tuhelj

,

Mario Valentić

,

Andrea Andrassy

,

Wellcard klub

Wellcard klub Terma Tuhelj nije novitet, a velik broj gostiju već je otkrilo njegove prednosti. Karticu pogodnosti posjeduju mnogi gosti koji vole uživati u brojnim sadržajima resorta te su pronašli nešto samo za sebe.

Karticom se sakupljaju bodovi koji se pretvaraju u popuste u financijskim iznosima te se koriste kao sredstvo plaćanja na svim profitnim centrima, a ekskluzivne ponude su nešto što članove kluba najviše raduje. Loyalty gosti prvi saznaju novitete, primaju razne savijete te imaju najpovoljnije ponude u Termama Tuhelj koje im se redovito šalju na njihovu e mail adresu ili putem pošte.

Osim posebnih pogodnosti, sakupljanja bodova, tu si i specijalne pogodnosti u samoj okolici za koju je dovoljno pokazati samo wellcard karticu. Gosti tako mogu uživati u upoznavanju okolice, opustiti se uz aktivnosti koje ih najviše vesele, znajući da pritom dobivaju ono najbolje. Isto tako, svi članovi kluba, ostvaruju i specijalne popuste u Termama Olimia.

Posebna pogodnost ove jeseni je WELLCOME poklon gdje Terme Tuhelj svim novim članovima, uz kupnju paketa SPA opuštanje, poklanjaju opuštanje u Svijetu sauna i Relax masažu 40 min.

Posebnostima wellcard kartice ostali su oduševljeni i ambasadori Terma Tuhelj, Mario Valentić i Andrea Andrassy.

Andrea: „Uz karticu znam da ću uvijek dobiti najbolje ponude i top uslugu, a što je najbolje, ne moram uvijek govoriti koji program u sauni najviše volim ili pak koja me masaža najviše opušta jer se to sve unaprijed zna, a tu su i mala iznenađenja. Kao član loyalty kluba, osjećam se da se vodi briga o stalnim gostima i uvijek se osjećam dobrodošlo. Wellcard kartica je najbolja kartica koju sam ikada ispeglala."

Mario: „Najviše me veseli što uvijek saznam i naučim nešto novo. Kako sam stalno u poslu, uvijek znam da postoji destinacija gdje se mogu osjećati opušteno. Wellcard kartica nije samo kartica, ona predstavlja brigu prema stalnim gostima!"

Više o Wellcard klubu možete saznati na www.terme-tuhelj.hr, a o posebnog WELLCOME poklonu kliknite na SPA opuštanje.

24.09.2015. 15:49:00
Novi komentar
nužno
nužno