« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
PFFF

Loš zadah - kako ga se uspješno riješiti

Loš zadah može nas koštati zdravlja, no jednako tako i važnih poznanstava ili ljubavne veze, jer nitko ne voli osobu kojoj zaudara iz usta ...

Da ne hodate ovako po svijetu ...
Da ne hodate ovako po svijetu ... (Arhiva)
Više o

med

,

cimet

,

loš zadah

,

limun

,

recept protiv lošeg zadaha

Loš zadah tjera ljude od nas, a gotovo da i nema čovjeka koji se nije našao u tom problemu - unatoč svim bombonima ili žvakaćim gumama, zadah je i dalje bio loš. No, zato je tu priroda da nam pruži ruku, pa evo jednog sjajnog recepta koji djeluje - odmah.

Recept protiv lošeg zadaha

Sastojci

pola žlice meda
pola žlice cimeta u prahu
2 limuna

Priprema

Med i cimet stavite u posudu pa prelijte šalicom tople vode, nakon toga miješajte sve dok se med ne otopi i dodajte sok od dva svježe iscijeđena limuna. Promiješajte kako biste dobili jednoličnu tekućinu, prelijte u staklenku i spremite u hladnjak.

Primjena

Uzmite veliku žlicu tekućine i promućkajte je u ustima, barem minutu, pa mirno progutajte. Postupak ponavljati kad god imate potrebu.

Kako djeluje

Limun i cimet poznati su po svojim antibakterijskim učincima, pa će lako i brzo dezinficirati će usnu šupljinu, med će tekućini dati dobar okus i sve blagodati ovog savršenog proizvoda prirode, a usput ćete prevenirati viroze i prehlade. Savršeno!

25.10.2015. 15:31:00
Novi komentar
nužno
nužno