« Film
objavljeno prije 10 godina
BOX OFFICE

Ljubić "Krive su zvijezde" osvojio američke tinejdžerice

U prva tri dana film je ostvario rezultat od 48,2 milijuna dolara i tako ne samo što je vratio uloženo, tričavih 12 milja dolara, već i ozbiljno zaradio

Mega popularna knjiga donijela milijune
Mega popularna knjiga donijela milijune (Arhiva)
Više o

Krive su zvijezde

,

box office

Ekranizacija turbomegapopularnog teen romana Johna Greena o romansi dvoje tinejdžera oboljelih od raka Krive su zvijezde (The Fault in Our Stars) impresivno je započela prikazivanje u Americi.

U prva tri dana film je ostvario rezultat od 48,2 milijuna dolara i tako ne samo što je vratio uloženo, tričavih 12 milja dolara, već i ozbiljno zaradio. Ništa se dramatično nije dogodilo s Disneyjevom Gospodaricom zla koja je potonula 51 posto, no to se u ovo doba godine smatra zadovoljavajućim rezultatom, a s prihodom iz inozemstva film je već premašio 200 milijuna.

Međutim, u Warneru ne mogu biti zadovoljni otvaranjem ambicioznog SF spektakla s Tomom Cruisom Na rubu budućnosti koji je u prva tri dana osvario utržak od svega 29 milijuna dolara pa će biti jako teško pokriti budžet filma koji je iznosio oko 180 milijuna dolara. Kad su planirali datum premijere sigurno nisu očekivali da će im planove poremetiti jeftin tinejdžerski ljubić poput "Krive su zvijezde"

Kompletan izvještaj iz američkih kina možete pročitati na filmskom portalu Nemilosrdni gadovi.

http://nemilosrdnigadovi.com/usboxoffice08062014/

09.06.2014. 14:30:00
Novi komentar
nužno
nužno