« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
INMUSIC 2014

Ljetnom Kinu pridružuje se Vlada Divljan

Max je skupio probranu ekipu u Ljetno Kino, a Vlada je napisao još nekoliko predivnih pjesama

Vlada Divljan uz Maxa i ekipu
Vlada Divljan uz Maxa i ekipu (Valter Sirotić)
Više o

Vlada Divljan

,

INmusic 2014

,

Ljetno kino

Nakon prva dva dana festivalskog tulumarenja za koje je zaduženo Ljetno Kino, „kućni bend" INmusic festivala, posljednji dan rastu u big band i pridružuje im se legendarni Vlada Divljan!

Vlada Divljan i Max Juričić iz Ljetnog Kina dijelili su velik dio životne i glazbene povijesti. Dok je Vlada harao s Idolima, Max je svoj trag u glazbi ostavio s grupom Film. Prije par godina putovi su im se opet susreli, a instrumenti ukrstili. Max je skupio probranu ekipu u Ljetno Kino, a Vlada je napisao još nekoliko predivnih pjesama. Rezultat je album Četiri godišnja doba koji je odmah pokazao kako dobro može zvučati kombinacija snažnog prijateljstva i velikog iskustva.

Vlada Divljan najpoznatiji je na ovim prostorima kao frontman legendarnog benda Idoli koji je palio i žario bivšom Jugoslavijom. Ipak, njegov rad zahvaća puno više od toga. Nakon raspada Idola Divljan se upustio u solo vode, a rezultat su brojni studijski albumi, glazba za film i suradnja s drugim izvođačima koja je u slučaju Ljetnog Kina prerasla u nešto više.

Ljetno Kino zaduženo je za Balkan party uz Ko to tamo peva pozornicu u ponedjeljak i utorak. Dan iza toga u njihovu postavu uskače novi član te kao Vlada Divljan & Ljetno Kino big band sele na Main stage. Očekuju vas pjesme koje su se odmah udomaćile u uhu poput Najlepša, Iza osmeha ili Vodim te na more, ali i stari Divljanovi hitovi Maljčiki, Malena ili Retko te viđam s devojkama, ovaj put u novom ruhu.

Publici ne preostaje ništa drugo nego uživati u ovoj kombinaciji izvođača koja će posljednji dan festivala najbolji mogući način pretvoriti u savršen početak ljeta.

Za točno mjesec dana počinje najveći i najcjenjeniji open air festival u Hrvatskoj. Uz Vladu i „domaćine" Ljetno Kino čekaju vas i Rambo Amadeus te Partibrejkersi, ali i superpopularni The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Wolfmother, Flogging Molly i mnogi drugi.

Festivalske karte za samo 349 kuna kupite što prije u najbližem Tisak Media centru te putem Tisak Media Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i putem službene stranice festivala http://www.inmusicfestival.com.

Ne zaboravite da je kamp prvi put smješten na Otoku Trešnjevka i da su karte gotovo rasprodane. Pozivaju se svi zainteresirani za šestodnevni boravak po cijeni od 150 kuna  da što prije kupe svoju kartu. Kamp će pontonskim mostom biti spojen s Otokom mladosti na kojem se održava festivalski program, čime INmusic postaje jedinstveni festival koji se održava na dva otoka.

23.05.2014. 12:16:00
Novi komentar
nužno
nužno