« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Ljetno Kino & Max Juričić večeras u Vintage Industrialu

Bend koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica - Ljetno kino, nastupit će u Vintage Industrialu u subotu, 13. listopada

Ljetno kino radi najbolje tulume
Ljetno kino radi najbolje tulume (Vintage Industrial)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Ljetno kino

,

Max Juričić

Ljetno Kino započinje svoju 10. klupsku sezonu u Vintageu u subotu 13. Listopada i u to ime pozivaju škvadru na čagicu... Max Juricic (vokal,ukulele), Vlade Matulic (klarinet,vokal), Filip Petkovic (bubanj,vokal), Luka Abrus (klavir, udaraljke), Josip Konfic (xilo-marimba).

Ukulele, klarinet, bubanj, klavir... i višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu i njihovim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples. Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon...) vraća se sa svojim Ljetnim Kinom u Savsku 160. Kada dođe jesen, mi pobjegnemo na Ljetno Kino!

Ljetno kino od 2009. ne miruje. Krenulo je s Brača, a nastavilo se na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima INmusic i Exit i svako toliko redoviti su gosti u VIB-u.

Bend koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica - Ljetno kino, nastupit će u Vintage Industrialu u subotu, 13. listopada, a prije i nakon koncerta vrtimo DJ selekciju... i tako sve do 5 ujutro.

13.10.2018. 12:45:00
Novi komentar
nužno
nužno