« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
NET

Live stream početka turneje Bon Jovija!

Iako je prijenos koncerta doista kasno, pravi fanovi će ostati uz svoje kompjutore kako bi bili dio svjetske Bon Jovi turneje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Lupa promotion)
Više o

Bon Jovi

,

turneja

,

live stream

,

prijenos koncerta

Uslijed nevjerojatne količine zahtjeva za koncertima u raznim gradovima, Bon Jovi dodao je još nekoliko datuma svojoj, ionako pretrpanoj turneji, s koncertima u Montrealu, Atlanti, Orlandu, Houstonu, Memphisu, St. Louisu, Milwaukeeu, Columbusu I drugima (potpuna lista dolje navedena).

Turneja 2011 službeno počinje sutra, 9. veljače u Bryce Jordan Centru u State Collegeu, iako je neslužbeni dio počeo još u njihovu rodnom gradu prije nekoliko dana. Kako bi fanovi cijeloga svijeta bili dio otvaranja turneje, bend je odlučio dio koncerta prenositi UŽIVO preko interneta. News Distribution Mreža (NDN) je tvrtka koja će osigurati prijenos kao I Ustream, vodeći live video alat za gledanje preko interenta (www.ustream.com).

NDN će prenositi koncert u četvrtak, 10.veljače u 1 h i 30 minuta po našem vremenu. Iako je prijenos koncerta doista kasno, pravi fanovi će ostati uz svoje kompjutore kako bi bili dio svjetske Bon Jovi turneje 2011. (koncert se održava u srijedu 9. veljače navečer, po njihovom vremenu, no kod nas će to već biti četvrtak jako rano ujutro.)

Da biste gledali koncert putem interneta, dovoljno je kliknuti na slijedeće stranice: www.BonJovi.com, www.facebook.com/BonJovi, http://ustream.tv/BonJovi ili http://live.newsinc.com/bonjovi/index.html.  Gledatelji se mogu uključiti I registracijom na stranice slijedećih novina: San Francisco Chronicle, Houston Chronicle, Chicago Sun-Times, New Jersey Star-Ledger, Boston Herald, New York Daily News I Atlanta Journal-Constitution.

Bon Jovi turneja 2011 nastavlja se na fantastičnu 2010. kada su dobili počasnu titulu najuspješnije turneje prema Billboardu I Pollstaru. Tu titulu dobili su drugi put u samo tri godine.

Bend će u ovoj godini održati koncerte u Sjevernoj Americi, Kanadi I u Europi, a 8. lipnja njihov se spektakularni koncert očekuje na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Bon Jovi, koji je osvojio Grammya, prodao 125 milijuna albuma, održao više od 2700 koncerata u preko 50 zemalja I 35 milijuna fanova, u Zagrebu otvara europski dio svoje 2011. turneje te će se u našoj metropoli zadržati nekoliko dana.

Bon Jovi Greatest Hits (Island Def Jam Music Group/ Universal) debitirao je kao broj 1 u svijetu prošle zime a sadrži tri desetljeća samih hitova koji su došli iz radionice Bon Jovi. Taj se album u prvom tjednu prodao u više primjeraka nego njihov 'bestseller' Cross Roads iz 1994. godine koji je  prodao u 21 milijun promjeraka.

Lost Highway Tour iz 2008. proglašena je također  kaoc broj 1. turneja po zaradi, pa se da zaključiti da u tri desetljeća nevjerojatne glazbene karijere, ovaj bend ne planira usporiti.

Za sve informacije o Bon Joviju posjetite www.lupapromotion.hr I www.BonJovi.com.
08.02.2011. 15:05:20
Novi komentar
nužno
nužno