« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Libar predstavio spot za pjesmu Kapi

Spot je sniman na velikoj promociji albuma na splitskim Prokurativama ovo ljeto uz jedinstvenu atmosferu i energiju

Novi spot grupe Libar za pjesmu Kapi
Novi spot grupe Libar za pjesmu Kapi (Menart)
Više o

spot

,

grupa Libar

,

pjesma Kapi

U potpunosti svoja, s posebnim smislom za estetiku, punokrvna dalmatinska grupa Libar od svojih početaka 2007.godine, postavila je nove glazbene standardne na hrvatskoj sceni te visoko digla ljestvicu progresivnog glazbenog izričaja. Nakon što su pjesmama „Dite"„Kukalo",„Glasnije" , „Vrime radi svoje" te aktualnim singlom  „Kapi", osvojili radijski eter, kojima su doprli do najšire publike, Libar predstavlja i spot za „Kapi".

Spot je sniman na velikoj promociji albuma na splitskim Prokurativama ovo ljeto, a jedinstvenu atmosferu i energiju koju pružaju svojoj publici možete pogledati u njihovom spotu:

 

„Pjesma Kapi govori o samom bendu, novom krugu glazbenika koji želi stvoriti nešto beskompromisno iskrenije, toplije i šarolikije od uobičajenog glazbenog sivila i stereotipa. Tako i live spot, također rađen u produkciji ekipe iz benda, prezentira nas onakvim kakvi zaista  jesmo u izravnom kontaktu sa svojom publikom." - objasnili su iz Libra

Po njihovim riječima pjesma je „...himnički optimistična, harmonijski bogata kao i sve ostale pjesme s našeg albuma. Izvodi se u muškom peteroglasju s moćnom i prokomponiranom instrumentalnom podlogom, baziranoj na eksplozivnoj ritam sekciji i superiornom gitarskom aranžmanu"

Grupa Libar, koja je do sada četiri puta rasprodala zagrebački klub Sax, ove jeseni priprema najveći i najzahtjevniji koncert do sada -  u subotu, 17.11.2012. nastupit će u zagrebačkoj Tvornici Kulture!

Libar možete pratiti na http://libar.st/ i na facebook stranici

18.10.2012. 10:53:52
Novi komentar
nužno
nužno