« Hi-tech
objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana
NOVOSTI

LG i LUMI postali partneri

LG-evi vodeći pametni uređaji i IoT tehnologija kompanije LUMI doprinijet će unapređenju povezivog doma

Sjajno partnerstvo
Sjajno partnerstvo (LG)
Više o

LG

,

IoT

,

LUMI

LG Electronics (LG) i LUMI United Technology, pružatelj rješenja za internet stvari (IoT) i pametna kućanska rješenja, potpisali su memorandum o razumijevanju kako bi razvili ekosustav koji nadilazi osnovno upravljanje uređajima i isporučili cjelovito IoT rješenje za domove. Partnerstvo će se usredotočiti na razvijanje inovacija pomoću tehnologije umjetne inteligencije (AI) i naprednih senzora koji mogu detektirati promjene u zatvorenom prostoru, kao što je razina vlage, temperature te pokrete vrata.

LG-evi proizvodi s naprednom tehnologijom senzora Aqara kompanije LUMI uštedjet će energiju i povećati praktičnost, ali i poboljšati sigurnost i udobnost u domu. Aqara senzor u domu, postavljen na željenu temperaturu omogućit će automatski rad LG-evog klima uređaja. Sa spojenim Aqara senzorom koji je pričvršćen na prozor, korisnik će dobiti obavijest ako je prozor otvoren, dok LG-ev uređaj radi.

Rješenja za svakodnevni život, nastala iz suradnje LG-a i kompanije LUMI, bit će predstavljena u rujnu na sajmu IFA 2019 u Berlinu. U LG-evom izložbenom prostoru, prezentirat će se LG odvlaživač zraka sa LUMI tehnologijom, kroz demonstraciju najoptimalnijeg načina održavanja odjeće regulacijom razine vlažnosti. Također će se predstaviti i LG-ev inteligentni zvučnik WK7 povezan s Aqara pametnom LED žaruljom koja mijenja osvjetljenje u prostoriji kad se kažu riječi "Cinema Mode".

„Uzbuđeni smo zbog partnerstva s kompanijom LUMI i predstavljanja naših najnovijih pametnih rješenja za svakodnevni život na sajmu IFA 2019", rekao je Ryu Hye-jung, izvršni direktor divizije za pametna poslovna rješenja u LG-evoj kompaniji Home Appliance & Air Solutions. „Kroz ovo strateško partnerstvo LG će razvijati povezani ekosustav doma koji najbolje odgovara korisnicima, proširujući pritom naša rješenja za svakodnevan život na pametne zgrade i pametne gradove."

LG-eva i LUMI-eva vizija povezanih domova budućnosti moći će se pogledati na sajmu IFA 2019 od 6. do 11. rujna u Dvorani 18 (Messe Berlin).

14.08.2019. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno